Evet kuzucumm ve artık çoğu kizlara denk gelemiyorum hiç, merakta ediyorum. Herkes iyidir inş bitanemBir ara ne kadar güzel konuşuyorduk kirazımmm nazara mı geldik nedir
Kuzucuk denk gelemiyoruz, diyorum bu kız artık pek girmiyo herhaldeBakıp çıkıyo karamel napsın sosyalim
Çalışırım kuzum nasip olursa önümüzde zeytin işi var bizim o tarafa gitcez 2 haftaçalışmayacak mısın artık?
Taşındık kuzum o yüzdenNoldu mucizem neden ciktin işten hayır olsun.
Eskisi kadar aktif değilim sadece bebegim giriyorum hergün yoksaKuzucuk denk gelemiyoruz, diyorum bu kız artık pek girmiyo herhaldeiyisin dimi
Aman bebeğim iyi ol da ,yine konuşuruz nasılsaEskisi kadar aktif değilim sadece bebegim giriyorum hergün yoksa
İyim iyi tedavi şu bu koşturuyorum yine kaynanam geldi bide o derdimiz var
Değil işte hemde bu sürecimde hiç değilAman bebeğim iyi ol da ,yine konuşuruz nasılsaaman sanki gaygana çok lazımli bişey de
Tez vakitte gider inş kuzucumDeğil işte hemde bu sürecimde hiç değil
Hayırlısı olsun bitanem. İnşallah istersen güzel senin için hayirli bir iş bulursunÇalışırım kuzum nasip olursa önümüzde zeytin işi var bizim o tarafa gitcez 2 hafta
Sonra bakcam Bi iş bakalm
Taşındık kuzum o yüzden
İnşallaah kuzum benim hayırlısıHayırlısı olsun bitanem. İnşallah istersen güzel senin için hayirli bir iş bulursun
İnşallah bir hafta bende o kesinde 15 günde kardeşimde kaldı dur bakalmTez vakitte gider inş kuzucum
hayırlısı olsun hakkında kuzumÇalışırım kuzum nasip olursa önümüzde zeytin işi var bizim o tarafa gitcez 2 hafta
Sonra bakcam Bi iş bakalm
Taşındık kuzum o yüzden
amin kuzum benim amiiiiiinnnÖyle kuzum rabbim sinavimizi kolaylaştırsın inşallah güzel kalpli ozomm
Etiket gelmedi yavrum kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum dutumgına geldi mi benden için şişti mi
Dindirsin şimdi yavrum yakaların
@MssPARE
ben geldim
Burdayım yavrum ❣Len pare nerdesin
MssPARE Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim Saliha40 ve diğerleri
Bugün bu şarkıyla dağıtıyom g.tü başı
Sıra sizde
Geçmiş olsun kuzum ya bizd3 hastayız hep çocuklar düzelmedi bi türlü .Etiket gelmedi yavrum kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum dutum
10 gündür geçmedi şükür şimdi daha iyiyim
Sen nasilsin yavru❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?