- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.957
- 548
Ben ben bennnnZeytin isteyen nnnn alslskfj
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Bal0ncuk
Madammor
Minnosprenses
Jou
@Meral01
D u t
@Tiniminimavihanim
@ASSOSyal
Noisy Girl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben bennnnZeytin isteyen nnnn alslskfj
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Bal0ncuk
Madammor
Minnosprenses
Jou
@Meral01
D u t
@Tiniminimavihanim
@ASSOSyal
Noisy Girl
Allahmmmmm manzaranın güzelliğine yaaaGönderem mmm![]()
Hahah Bi kaşık suda boğulmayın diye şeettimBaşka sulara sulanma diyorsun yani heaaaaağğğğ![]()
![]()
Haftanız güzel olsun enerjik olsun musmutlu olsun guzel haberler alın
Coşun eğlenin haydi coşun yavrularrrrrr
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina
Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Su koyu vermeye başladı hahahHahah Bi kaşık suda boğulmayın diye şeettim![]()
Ciciş sallayan gifte bulamamıştım zaten neyseGemlik zeytini seni yesinler
Hahahhahaha ❤❤❤❤
Ohhh![]()
Çok severim zeytiniSağaaa özel len![]()
Ben de ilkkez duydum sevmeyenii ben şokayy kınıyolar hep beni . Ama sevemiyom napim
Herşeyin ilki varBen de ilkkez duydum sevmeyenii ben şok![]()
Tabiii o ayrıHerşeyin ilki var![]()
bedeve miiiiiZeytin isteyen nnnn alslskfj
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Bal0ncuk
Madammor
Minnosprenses
Jou
@Meral01
D u t
@Tiniminimavihanim
@ASSOSyal
Noisy Girl
gözlerim yaşardı :/ canım annem annelerimiz. Rabbim onları hep mutlu etsin inşallah. bu ara zaten çok hüzünlüyüm bu konuda tutamadım kendimi . rabbim onlara güç kuvvet versin" Ezandan önce uyanırdı annem.! Kadın dediğin güneş üstüne doğmadan uyanmalıydı çünkü. Bereketi kaçarmış evin, rızkı kesilirmiş adamın, öyle derdi hep. Çatlamış dudaklarından dualar süzülürdü sabahın soğuğunda. Buz tutardı yazmasındaki oyalar... Elleri hamur kokardı her daim. Sanki annem demek hamur demekti. Elinde kuruyan hamurları bile ziyan etmez, ovalayıp karınca yuvalarına serpiştirirdi. Her şeye yeterdi annem! Çünkü Anne demek yetmek demekti. Ağrıyan yerlerini susturur, acıyan göğsünü bastırırdı. İşi gücü emeği, ocakta yemeği vardı onun. Bir ıhlamurla geçiştirdiği soğuk algınlığı, bir evlat gülümsemesiyle unuttuğu gönül dalgınlığı vardı. Akşam olunca evinin perdesini kapatmaya alışkın elleri, bir de her sabah sulamayı farz edindiği gülleri vardı. Kimse öksüz değildi o varken, kimse sahipsiz değildi. Çünkü anne demek sahip demekti... Ezandan önce uyanırdı annem. Güneşi kucağına alır, yorganımızın içine saklardı. Kınalı ellerinde kireç tutan parmakları vardı, çıtırtıları beyaz bir gece gibi kalbime batardı. Yorgunluk gözlerinden damlardı, çünkü anne demek yorulmak demekti. Çünkü anne demek ömrünü bağışlamak demekti....."
selam seridina. iyiyiz sen nasılsın? nerelerdeydinKızlar selam. Bir süredir yoktum. Nasılsınız?
Hahah bitmez bacımsuSu koyu vermeye başladı hahah
Bunun sonu yok sana soylim hahaha![]()
Bandıra bandıra
Birşey bulamazsam ilk seni yicem![]()