- 27 Mart 2019
- 30.559
- 113.628
- 598
Inşallah kuzum hepimizin üzerinden olumsuzluk ne varsa yok olsunAminnnn paremmm beniimmmmİnşallah tez zamanda hepimiz şöyle bir toparlanır bomba gibi giriş yaparız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah kuzum hepimizin üzerinden olumsuzluk ne varsa yok olsunAminnnn paremmm beniimmmmİnşallah tez zamanda hepimiz şöyle bir toparlanır bomba gibi giriş yaparız
![]()
teşekkür ederim canlarım benimAhh canım ozmoşum Allah şifa versin Bi an önce feraha çıkarsın sizi inşallah![]()
![]()
Geçmiş olsun canım benimbir mucizee
sağlık sorunları var anne ve baba. hiç keyfim yok o yüzden bakıp çıkıyorum. onlar iyi değilken ben de iyi olamıyorum maalesef. zor bi sınavdan geçiyorum ama bitecek inşallah. dualarınıza ihtiyacım var sadece![]()
mucişşşşşşşşşşşşşGünolingooo
Wat dedin gülümmucişşşşşşşşşşşşş
nedonWat dedin gülüm
İyi nedem diş çektirmeye gidiyon sen nörüyon
Hayırlı cumalar maralım
Sana da hayırlı cumalar kuzum ❣
geçmiş olsun minnoşİyi nedem diş çektirmeye gidiyon sen nörüyon
Hayırlı cumalar maralım
Sağolasın canımcımgeçmiş olsun minnoş
Mucizeem ne oldu kuzumSağolasın canımcım
Hayırlı cumalar canım
Dişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalmMucizeem ne oldu kuzum![]()
Geçmiş olsunn mucizemmm bitanemmDişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalm