- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinledin miBugün yemek yaparken kulaklıkları takıp dinlicem![]()
Birazdan dinliciğim cocommDinledin mi![]()
Kız nasılmış sözleri koynuna gircekmiş iğne miğde batırcakmış nasıl böcekseMerakla bekliyoruz![]()
Hahha ister istemez aklına geliyor başka şeyler dimi
Evett dün ben yine doğru algılamışımHahha ister istemez aklına geliyor başka şeyler dimi![]()
Sorun bizde değil şarkıdaEvett dün ben yine doğru algılamışım![]()
Ben şarkı genelde temizlik yaparken yemek yaparken kulaklıkla dinlerim. O yüzden benim için sorun yok dinlemedeSorun bizde değil şarkıda
Ama seviyorum ya çok güzel şarkı sadece dinlerken kimse olmaması lazım![]()
Ben bazen sabah arabesk ile başlıyorum kahvaltı hazırlamayaBen şarkı genelde temizlik yaparken yemek yaparken kulaklıkla dinlerim. O yüzden benim için sorun yok dinlemede![]()
Aa kız neden öyle şeyler yapıyorsun kendineBen bazen sabah arabesk ile başlıyorum kahvaltı hazırlamaya![]()
Kız çok severim ben arabeskiAa kız neden öyle şeyler yapıyorsun kendine![]()
Aa ben modum çok düşük olduğu zamanlardaKız çok severim ben arabeski![]()
Hahha oda var ama o zaman acayip damar dinlerim ağlatacak türdenAa ben modum çok düşük olduğu zamanlarda![]()
Allah allahh aboo ben dinlemem onlarıHahha oda var ama o zaman acayip damar dinlerim ağlatacak türden
Sabah sabah da bergen sev yeter falan off ne güzel gidiyor![]()
Beklenen tepki
Ahahah söyleyiş olarak bakınca nakarat kısmı sanki çocuk şarkısı gibi geliyor. Ama sözleri manidar ciddenBeklenen tepki![]()