Demekki ön yargılı olmayacaksın😂
Ama ben koyun eti bile yemem kaldıki sakatat yicem😂 vejeteryan olsam daha iyi olurmuş et kıyma sevmem☺️
Bende koyun yiyemem ama kokoreç ve paça çorbası severim😂 munbarda teyzem yapardı onda yemiştim küçükken😂

Kocam sever dışarda içer gelir 😂
Transfer sürecim dışında haşlama suyu yemem o dönem mecburen kaynatıp içiyorum 😌
İlikli çorba iyi gelir diye okudum burda canım doğrumu bende yapmayı düşünüyorum

İlikli çorba iyi gelir diye okudum burda canım doğrumu bende yapmayı düşünüyorum
Evet kuzum bendeki ilikli değildi ama ilikli olsa dahada iyi olur tabi ben tüm transferlerimde bir gün önceden koca düdüklüde haşlardım suyuna az sarımsak atar 3 4 gün içerdim. Yine yanına ek sebze yemeklerim salatalarımda oluyodu ama ilk 3 4 gün içtim ben sende yap.
Hem vitamin hem bağırsak çalıştırır😂

Evet kuzum bendeki ilikli değildi ama ilikli olsa dahada iyi olur tabi ben tüm transferlerimde bir gün önceden koca düdüklüde haşlardım suyuna az sarımsak atar 3 4 gün içerdim. Yine yanına ek sebze yemeklerim salatalarımda oluyodu ama ilk 3 4 gün içtim ben sende yap.
Hem vitamin hem bağırsak çalıştırır😂
Kasaplarda olur heralde canım ilikli. Bende yapcam inşallah şifa olsun bebelerimize ☺️

Back
X