- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Yok lee ben ses atmadım o nerden çıktı ulaÇok şükür canım benim doktorda çok önemli
Kim sordu acaba muciko muydu![]()
bir mucizee kız ses kaydını sen mi sormuştun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok lee ben ses atmadım o nerden çıktı ulaÇok şükür canım benim doktorda çok önemli
Öyle canım benimGüzel gelsinde kuzum kim ararsa arasın hepsi kabul![]()
Ya mucize yaÇok gözel öle deme
Bah hele şuğa ötekine hiç höyykk dememişsin emme
Ya parisim ben işkembeyi de çok severimYa mucize ya
Salatalık ye domates ya çiğ çiğ yeşil fasulye ye ama o seyibyeme yahu yeme![]()
Alın size acıktıysanız tam öğle saati![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Simurgp
@Black Light
Queen Teyze
@_HALLEY_
İlk defa duyuyorum oneeKızlar bide çinlilere kızarız herşeyi yiyorlar diye
Daha @Minnosprenses billur kebabı yiyo Allahım ya bu kızın sonu iyi değil
Billur kebabı hayvanın yumurtaları![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende koyun yiyemem ama kokoreç ve paça çorbası severimDemekki ön yargılı olmayacaksın
Ama ben koyun eti bile yemem kaldıki sakatat yicemvejeteryan olsam daha iyi olurmuş et kıyma sevmem
![]()
Evet canım çokca önemli herkesin karşısına iiy insanlar çıkarsın rabbim bu yoldaÇok şükür canım benim doktorda çok önemli
Ben ciğer yerim başka istememYa parisim ben işkembeyi de çok severim![]()
Yok be dolu partide yenecek şey var Şirdan kalsınBirgün toplanıp şırdan partisii yapalım![]()
Kısacası çük kebabıİlk defa duyuyorum onee![]()
Hiç birini yemem tadını bile bilmiyorum kelle işkembe kokoreç midye 26 yıllık hayatım da agzıma değmemiştirBende koyun yiyemem ama kokoreç ve paça çorbası severimmunbarda teyzem yapardı onda yemiştim küçükken
![]()
İşkenve içmemde kelle güzel canım ya bol sarımsaklı yanında rokaHiç birini yemem tadını bile bilmiyorum kelle işkembe kokoreç midye 26 yıllık hayatım da agzıma değmemiştir![]()
Kocam sever dışarda içer gelirİşkenve içmemde kelle güzel canım ya bol sarımsaklı yanında roka![]()
İlikli çorba iyi gelir diye okudum burda canım doğrumu bende yapmayı düşünüyorumKocam sever dışarda içer gelir
Transfer sürecim dışında haşlama suyu yemem o dönem mecburen kaynatıp içiyorum![]()
Alın size acıktıysanız tam öğle saati![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Simurgp
@Black Light
Queen Teyze
@_HALLEY_
Evet kuzum bendeki ilikli değildi ama ilikli olsa dahada iyi olur tabi ben tüm transferlerimde bir gün önceden koca düdüklüde haşlardım suyuna az sarımsak atar 3 4 gün içerdim. Yine yanına ek sebze yemeklerim salatalarımda oluyodu ama ilk 3 4 gün içtim ben sende yap.İlikli çorba iyi gelir diye okudum burda canım doğrumu bende yapmayı düşünüyorum
O beni bile yer pare
Kasaplarda olur heralde canım ilikli. Bende yapcam inşallah şifa olsun bebelerimizeEvet kuzum bendeki ilikli değildi ama ilikli olsa dahada iyi olur tabi ben tüm transferlerimde bir gün önceden koca düdüklüde haşlardım suyuna az sarımsak atar 3 4 gün içerdim. Yine yanına ek sebze yemeklerim salatalarımda oluyodu ama ilk 3 4 gün içtim ben sende yap.
Hem vitamin hem bağırsak çalıştırır![]()
bilmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zor günlerimde hep sen yanımda vardın
ooooooooooooooooooooo
Hoş geldinbugün bi konuya fikrimi yazsam tersleniyorum aaaa yangın var diye bağırcam be