Ne oldu kuzum kim canını sıktı 😔
Eşimin erkek kardeşi Kırşehir de okuyor kuzum 2 hafta da bir çıkıp çıkıp geliyor 1 hafta kalıyor ben hâlâ kendimi toparlayamadim ışının yan etkileri devam ediyor bir de bununla uğraşıyorum sormuyor bile musaitmisiniz diye yoruldum artık Valla 😞😞

Dun tiniminosum profiterol yapcam demişti, belki bende yaparım aklıma düştü. Güzel bir tatli enerjimi yerine getirebilir 😁😁😁😁😁😁
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tarif bekleniyoreee🤤🤤🤤
Katılıyorum döv bunları 😂 paremm kimyonsu aradim günlerce 😭 beynimizi yaktılar yavv
Oyy yaa senin Allah'ına gurban😅😅

Kızzz anam altında cidden yanıyor ateş 😳😳😳
Bugün benim mod 😅😅
Düz örgü bacm yaa Bi antirikuntisi yok🤣
Get la sen örüyon işte daha ne olsun :KK67: :KK67: :KK67: :KK67: :KK67:

Eşimin erkek kardeşi Kırşehir de okuyor kuzum 2 hafta da bir çıkıp çıkıp geliyor 1 hafta kalıyor ben hâlâ kendimi toparlayamadim ışının yan etkileri devam ediyor bir de bununla uğraşıyorum sormuyor bile musaitmisiniz diye yoruldum artık Valla 😞😞
Eşin bir şey demiyor mu canım 😔

Eşin bir şey demiyor mu canım 😔
Yok maalesef kendisine gore bir sıkıntı yok ben yalnizca anlayissizliklarina sinir oluyorum kimseyi kirmak istemiyorum ama sağlık sorunlarim olmasa önemli değil çok çabuk yoruluyorum biranda enerjim bitiyor ve 2 gündür genzimden kan gelmeye başladı dr aradım kan degerlerine bakmamiz gerek muhtemelen düşüş var dedi 😞

Yok maalesef kendisine gore bir sıkıntı yok ben yalnizca anlayissizliklarina sinir oluyorum kimseyi kirmak istemiyorum ama sağlık sorunlarim olmasa önemli değil çok çabuk yoruluyorum biranda enerjim bitiyor ve 2 gündür genzimden kan gelmeye başladı dr aradım kan degerlerine bakmamiz gerek muhtemelen düşüş var dedi 😞
Kendisine göre Tabii ki sıkıntı olmaz canım Bütün işi yapan sensin Bir de erkek kardeş yani gelip yardım da etmez. Sen eşine söyle Bi konuşsun y

Kendisine göre Tabii ki sıkıntı olmaz canım Bütün işi yapan sensin Bir de erkek kardeş yani gelip yardım da etmez. Sen eşine söyle Bi konuşsun y
Dün gitti bende temizlik yaptim dip bucak esim isteydi aradi napiyosun falan diye bende biraz soylendim dr söylediğine de moralim bozuldu biraz Dün akşamdan beri tavir yapıyor hiç umrunda da değil açıkçası kuzum ben sagligimla uğraşırken birde kendi dusuncesizlikleri ile uğraşıyorum

Meral01 Meral01 maralımm ne desem bilemedim nefret ederim emrivakilerden eşim bey de çok yaptığı oluyordu hatta daha bir ay olmadı beter kavga edeli ama ben de ses çıkarmamaya çalışıyorum çünkü kendine beddua etmeye başlıyor ölsem de kurtulsan sen de annenin yanına geri dönsen diye.. Canımı çok yakıyor
Ama kuzum eşine uygun Bi dille eleştirdi söyle sen günlerce kardeşi çekmek zorunda değilsin ne olursa olsun senin de birsürü sıkıntıların var ne o öyle

Back
X