- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.954
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyimm bende aynı canommİyiyim canım benim sen nasılsın![]()
Amann hep iyi olalım sağlıklı olalım gerisi önemli değil cnmIyiyimm bende aynı canomm
Ayyy becerebildimmi bilmiyorum
Bu ara oglusla favori şarkımız tey tey yapıyoruz![]()
Oylee tabi kuzumm herseyden önce sağlıkkAmann hep iyi olalım sağlıklı olalım gerisi önemli değil cnm![]()
Eşimin erkek kardeşi Kırşehir de okuyor kuzum 2 hafta da bir çıkıp çıkıp geliyor 1 hafta kalıyor ben hâlâ kendimi toparlayamadim ışının yan etkileri devam ediyor bir de bununla uğraşıyorum sormuyor bile musaitmisiniz diye yoruldum artık VallaNe oldu kuzum kim canını sıktı![]()
Dun tiniminosum profiterol yapcam demişti, belki bende yaparım aklıma düştü. Güzel bir tatli enerjimi yerine getirebilir![]()
Oyy yaa senin Allah'ına gurbanKatılıyorum döv bunlarıparemm kimyonsu aradim günlerce
beynimizi yaktılar yavv
Get la sen örüyon işte daha ne olsunDüz örgü bacm yaa Bi antirikuntisi yok![]()
Eşin bir şey demiyor mu canımEşimin erkek kardeşi Kırşehir de okuyor kuzum 2 hafta da bir çıkıp çıkıp geliyor 1 hafta kalıyor ben hâlâ kendimi toparlayamadim ışının yan etkileri devam ediyor bir de bununla uğraşıyorum sormuyor bile musaitmisiniz diye yoruldum artık Valla![]()
Yok maalesef kendisine gore bir sıkıntı yok ben yalnizca anlayissizliklarina sinir oluyorum kimseyi kirmak istemiyorum ama sağlık sorunlarim olmasa önemli değil çok çabuk yoruluyorum biranda enerjim bitiyor ve 2 gündür genzimden kan gelmeye başladı dr aradım kan degerlerine bakmamiz gerek muhtemelen düşüş var dediEşin bir şey demiyor mu canım![]()
Kendisine göre Tabii ki sıkıntı olmaz canım Bütün işi yapan sensin Bir de erkek kardeş yani gelip yardım da etmez. Sen eşine söyle Bi konuşsun yYok maalesef kendisine gore bir sıkıntı yok ben yalnizca anlayissizliklarina sinir oluyorum kimseyi kirmak istemiyorum ama sağlık sorunlarim olmasa önemli değil çok çabuk yoruluyorum biranda enerjim bitiyor ve 2 gündür genzimden kan gelmeye başladı dr aradım kan degerlerine bakmamiz gerek muhtemelen düşüş var dedi![]()
Dün gitti bende temizlik yaptim dip bucak esim isteydi aradi napiyosun falan diye bende biraz soylendim dr söylediğine de moralim bozuldu biraz Dün akşamdan beri tavir yapıyor hiç umrunda da değil açıkçası kuzum ben sagligimla uğraşırken birde kendi dusuncesizlikleri ile uğraşıyorumKendisine göre Tabii ki sıkıntı olmaz canım Bütün işi yapan sensin Bir de erkek kardeş yani gelip yardım da etmez. Sen eşine söyle Bi konuşsun y
Tahmin ettim hacıAyy alıntıyı yanlış yere yapmışım yeni fark ettimbir mucizee
![]()
sabah benim kafa ancak bu kadar çalışıyo
He kızzz bulmuş da bunuyorTiniminimavihanim tarif bekleniyoreee
Oyy yaa senin Allah'ına gurban
Kızzz anam altında cidden yanıyor ateş
Bugün benim mod
Get la sen örüyon işte daha ne olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tahmin ettim hacı
He kızzz bulmuş da bunuyor![]()