- 18 Kasım 2020
- 20.922
- 50.310
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi len daha 2 saat önce dedin dutum diye

Ahahahh ilk nicikin bu değilHadi len daha 2 saat önce dedin dutum diye

@buralardutluuugdu idi
 @buralardutluuugdu idi 
Ne zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktuBen okadar etiketler ettimm ben istesem atmadınnn atmazdın sana cok fena kinıyorumm
Elço adetli herhaldeNe zaman nerede, benim bir hafta internetim yoktu

Olabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amaElço adetli herhalde
 sınava girdim birde üstüne
 sınava girdim birde üstüne 
He daha güzel dutluk diyodunuzAhahahh ilk nicikin bu değil@buralardutluuugdu idi

Ne oldu şahanemOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amasınava girdim birde üstüne

Aaa hatırlamadı mıOlabilir kuzum, benim doğum günüm geçti ben birsey demedim amasınava girdim birde üstüne

EvetHe daha güzel dutluk diyodunuz
 ikiside olabilir
 ikiside olabilir 

Dut daha iyiAaa hatırlamadı mı
Evetikiside olabilir

Bence birsey yok kuzum ama elco beybisi trip atiyo bana galibaNe oldu şahanem
 ben etiket görmedim
 ben etiket görmedim 
YokAaa hatırlamadı mı
Evetikiside olabilir

Retro mu ne varmış şahanemBence birsey yok kuzum ama elco beybisi trip atiyo bana galibaben etiket görmedim

ondan sinirlidir
 ondan sinirlidir  geçer
 geçerOlabilir garadutum, retro metro hepimizi çarpıyor zatenRetro mu ne varmış şahanemondan sinirlidir
geçer

Anasını avradını sevdiğimin retrosuOlabilir garadutum, retro metro hepimizi çarpıyor zaten

Aaa yoo küfrü bırakrımTabi seviyoruz
 artık seviyoruz
 artık seviyoruzİnandım kuzuAaa yoo küfrü bırakrımartık seviyoruz

Patates tava
Bende bezelyesini almıştım o da lezzetliydi kız aman mevsimi kaçtı diye üzülmem gariUğramadı vallahabende bimden alıyom dondurulmuş 400 gr 20 lira çok da güzel
hiç deme
 her şeyi dondurup getiriyorlar
 her şeyi dondurup getiriyorlarVayy harika görünüyor fırın yemekten daha güzel laYemeğim hazır fırındasbaah çok erken kahvaltı yaptık erken yeriz

D u t fırınımda temizdir
.
Catlak-kurabiye Eki Görüntüle 3278995
 bide benimkine el at
 bide benimkine el at