- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah benim son sözüm şuyduAhahaha ben ilk ban yediğimde de şok olmuştum naptılar bana diye![]()
İlk banım olacak belki gurur duyarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah benim son sözüm şuyduAhahaha ben ilk ban yediğimde de şok olmuştum naptılar bana diye![]()
Asla yanına kalmaz bundan eminim ilahi adalete güvenim sonsuzRabbim halkından gelsin perim
Ahah evet nasıl dökdüm amaaSüperr
Ne gülmüşsünüzdür sonra halinize dimi hahah![]()
![]()
Oyy ben sana kıyar mıyım kuzummAhah evet nasıl dökdüm amaahiçmi acımadın hastaydım oysa ben
![]()
Yaaaa manyahhHahah benim son sözüm şuydu
İlk banım olacak belki gurur duyarım![]()
Hemde ne manyahhhYaaaa manyahh![]()
NerdeeeeOyy ben sana kıyar mıyım kuzumm
Elimden kaydı yoksa bile isteye yapar mıyım
Yapar mısın
Yapmam tabi
Hmm
Hııı
.
.
.
Bakışma
Sessizlik
Bakışma
Hahaha![]()
![]()
![]()
Hahaha attım tutturamadımNerdeeee
sende bana attınn ya sende atmasaydın
2 yudum suya 1 sürahimi
Evet
Hadi hadi
![]()
O acı olucakHahaha attım tutturamadım
O sürahinin intikamını al![]()
Ben özür yazır dinlemiştim galiba abla ben öyle demek istememiştim felan filan ahahahahaahHemde ne manyahhh
Heyecandan uyuyamadım ilk banım diye hahah![]()
HahhahaBen özür yazır dinlemiştim galiba abla ben öyle demek istememiştim felan filan ahahahahaah![]()
Ahahaha paree hangisi bennn hangisi çatlak
Ay Hakkaten yaa umarım gitmiştirHahhaha![]()
![]()
![]()
Ama oda gitti ha kurabiye ban yedi inşallah atılmıştır siteden![]()
Kırmızı yelekli çatlak diğeri sensin sürahi kafaya boşalınca bakışın tam şenlikAhahaha paree hangisi bennn hangisi çatlak![]()
Ahahahaahah huysuzlaşmışım işteKırmızı yelekli çatlak diğeri sensin sürahi kafaya boşalınca bakışın tam şenlik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende ayni teyzeme benzerdi hal3nd3 benziyorAhahahaahah huysuzlaşmışım işteay ne severdim bunu ama ya teyzeme benzetirdim birde
![]()
Ahahahah parişimmm benide güldürdünn Allahta seni güldürsünnnBende ayni teyzeme benzerdi hal3nd3 benziyor
Ama size çok güldüm ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin perim hep beraber gülelim insallahAhahahah parişimmm benide güldürdünn Allahta seni güldürsünnn![]()
Amiiinn kuzummAmin perim hep beraber gülelim insallah![]()