• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neşe de kalmadı samimiyette nedendir bilmiyorum 😔
Malesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorum 😂😂😂

Malesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorum 😂😂😂
Aaaa geçmiş olsun ... ay nasıl oldu da isirdi 🙄🙄

Aaaa geçmiş olsun ... ay nasıl oldu da isirdi 🙄🙄
Kuzum sevriyodu kendini yanımda sırnaşıyo yuvarlanıyodu. tırnağı kazağıma takıldı çıkaramadı canı acıdı büyük ihtimal saldırdı birden kolumu ısırdı aslında aşılı kedi bişey olcağını düşünmedim ama o ara doktoruma biiey soruyodum onuda sordum bir doktora görün deri bütünlüğü bozulduysa baksınlar dedi. Kanamıştı zaten dedim gideyim kuduz aşısına başladılar hemen😬

Kuzum sevriyodu kendini yanımda sırnaşıyo yuvarlanıyodu. tırnağı kazağıma takıldı çıkaramadı canı acıdı büyük ihtimal saldırdı birden kolumu ısırdı aslında aşılı kedi bişey olcağını düşünmedim ama o ara doktoruma biiey soruyodum onuda sordum bir doktora görün deri bütünlüğü bozulduysa baksınlar dedi. Kanamıştı zaten dedim gideyim kuduz aşısına başladılar hemen😬
Geçmiş olsun...oda korkmuş sende

Tedavini engellemiş dimi

Evet sağolasınn💕 🥹
Normalde aşılar bitince başlarız dedi doktor ama tam son aşıdan 1 2 gün sonra regl başlıcak parem o yüzden sorun olmayacakmış çok şükür 🤗
Aman olmasın şükür inşallah tedavinin sonucunu da alırsın yüzünde güller acar perim 😍🥰🥰🌻🌷

Geçmiş olsun kuzum kediler onca sevimli olduğu kadar da sinsi oluyo yaa ne zaman ne tepki verecekleri belli olmuyor

Lennn ne kurabiyesi benim ben muciko🤣
Ay tövbe bismillah hatlar bu akşam karışık yukardaki yazdıklarınızı ilk okuduğımda da kurabiye sandım seni sonradan aa mucizeymiş dedim😂😂😂 ne bu fotolarınızmı benziyo sizin neden böyle oldu 😂😂😂😂

Ay tövbe bismillah hatlar bu akşam karışık yukardaki yazdıklarınızı ilk okuduğımda da kurabiye sandım seni sonradan aa mucizeymiş dedim😂😂😂 ne bu fotolarınızmı benziyo sizin neden böyle oldu 😂😂😂😂
Beni beni bihterini 🤣🤣🤣 kurbi gel buraya gııı Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Eklentiler

• IMG_20240214_095351.webp
    IMG_20240214_095351.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 59
Back
X