Çok güzel söyledin dağıldık ama en azından hepimiz yine birbirimize karşı sevgi muhabbetimiz var can sıkıcı durum yok şükür yine birlikteyiz her daim ❤❤❤Oluyor öyle ama yinede selam verdiğimiz merak ettiğimiz dualarımıza kattığımız kişiler kazandırdı bize
Hoşgeldiniz siteye buraya eskisi gibi sohbet etmiyoruz ama sohbet edildiğini görünce gelebilirsin burası yeni üye ağırlama yeriydi bi araSelamlaarrrr. Buralarda yeniyim beni de aranıza alsanız çok sevinirim
Paroooşşş özledim burayıya kimsede gelmiyo
Paroooşşş özledim burayıya kimsede gelmiyo
Iyiyimm ağırlaştım epeyy şurdan şuraya yoruluyorum hep kızımda hic durmuyo işi gücü yaramazlık sakin olur derler kız olunca sakinlikten zıvana çiktı gerekirse duvardan tırmanıcak tavana
HahahahaSana çekmiş haraketli iste cıvıl civil❤❤
Ikinci de geliyor senin maraton devam ne yorulması aksine enerciiik olmalısın
Doğum ne zaman ❤⚘
Bu arada Senin profil resmin niye öyle kız
Kız profilin bembeyaz taaa üst kenarda nokta gibi bir şey var ondan dedimHahahaha
Ikincisi içerde yaramazlık ediyorr bi gör sağ sola kıvrilıyor resmen benii oda
Doğum 13 haziranda insallahh
Ne var len peofilimee bi kız işte sarı saçlı lüleli kiz
Aaaaaaa bende öyle yok niye öyle oldu herkesede varmı bu durum acep
Bende varmı bakıverAaaaaaa bende öyle yok niye öyle oldu herkesede varmı bu durum acep
Aaaaaaa bende öyle yok niye öyle oldu herkesede varmı bu durum acep
Sen nasılsın beybimmmSimdi oldu
Daha yaptırmadım parişim dün cıkamadım kendimi toplayıptaKuzum ne özrü ❤❤
Sen iyi ol minnak iyi olsunda gerisi önemli değil.perim
Belki vitamin eksikliği olabilir mevsim geçmişlerinden olabilir iki canlısın büyüdükçe sana halsizlik gelebiliriyi olmuş tahlillerini yaptırmak sonuç ne cıktı yazarsan sevinirim merak ederim ben
RABBİM sağlığını korusun bebeğini korusun ❤
Ne yaptırıyorsun hayırsızDaha yaptırmadım parişim dün cıkamadım kendimi toplayıptaönümüzdeki pazartesi yada salı yaptırcam bakalom haber ederim tabiki. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Iyiyim kuzum bahçe işlerim başladı bahçeye geldik yaz telaşın başladı şükür iyiyimDaha yaptırmadım parişim dün cıkamadım kendimi toplayıptaönümüzdeki pazartesi yada salı yaptırcam bakalom haber ederim tabiki. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Takılıyorum işte napayım zaman gecirmeye çalışıyorum joum sen neler yapıyosunNe yaptırıyorsun hayırsız
Iyiyim yavriii bahçe isleri başladı yoruluyorum koşturuyorum iyiyim şükürSen nasılsın beybimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?