- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
GördümmAaD u t alıntı olmamış şu yıkarıdakini sana yazmıştım
Zayıflatma uzmanımAynen dutum göbek çalışmak lazım yahocamız olsana gı tut elimizden zayıflat
Oyy ya evet arkadaşımın bebekten biliyorum o da 500 küsür gram doğmuştuKız ben daha minicik hallerini bildiğimden bana koca bebek olmuş gibi geliyo
Ahah evet o gruplar var da tutamam kız oralardaZayıflatma uzmanımChocolita canım çokom onun topiğinde zayıfladım ben . Harika bi koçluk yaptı bana sende git
Yapmayınca zayıflıyon işteAhah evet o gruplar var da tutamam kız oralardaşurada belki bazen ara sıra kaçamak yapabilirim
Ahaha keşke ya art arda büyürlerEvet 2.5 yaşındalar kurabiyem aklımdaki tek şey gene çocuk yapmak şimdi
İyiyz parem ya aynen geceleri arada yazalım da kaynasın dedimAaaa magni gelmiş mi hoşgelmis ⚘
Nasılsın canım @Magnifiaque bebisler nasıl
❤⚘
Kurbikim bi bakayım dedim geyige biliyorsun cezaliydim sohbetler yapılmış ben yokken
Yeni gördüm
Sen nasılsın Iyimisin Yavrun ❤❤
Vayy proluk verirlerse hemen zayıflarımYapmayınca zayıflıyon iştefazla kilo verince ödül hakkın var
Allah canını almaya öyle ödül değilVayy proluk verirlerse hemen zayıflarım
Şimdi de 20 tane görünüyorİyiyz parem ya aynen geceleri arada yazalım da kaynasın dedimkız 155 ziyaretçi nedir anam bacım
Hahah dimi ya ben kilo veriyorum diye niye pro yapsınlar
Üye olup gelsinler de sohbet edekŞimdi de 20 tane görünüyor
Bizim dışımızda herkes burda
Dün akşam yicektik eşim çalıştı
Daha bıkmadın mi minnos o şekli bozuk seyı yemektenDün akşam yicektik eşim çalıştıhafta sonu yeriz atarız artık
Çok lezzetli pariş ön yargılı olmaDaha bıkmadın mi minnos o şekli bozuk seyı yemekten
Ouu maşallah şimdi nasıl canımOyy ya evet arkadaşımın bebekten biliyorum o da 500 küsür gram doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?