Şaka gibi ama gerçek
Valla böle olmaz ki dedim
Seneye evlenecek olanlar şimdiden eşya almaya başladılar evlenecekleri bildikleri için şimdi geçen seneden bu sene fiyati 5 katı 😔😔
Senin çeyizin hazir mi kelebegim 🥰
sıfır değilim migim ama herşeyimde tam değil iyi ki zamanında almışım onları da

Evet canın büyük bişi
Ama almadı geçen yıl
Dedim bak zam gelicek seneye diye açık açık dedim
Şimdi aldık
Çamaşir makinam bozuldu aldık bozuk çalışıyprdu zar zor
Koltuklar eskidi kırıktı zaten onu da aldık
Herşey pahallandı iki kat hemde🙄 geçen yıl ucuzdu alam dedim almadı bu sene aklına geldi
Böyle daha hayırlıdrı belki kuzun

Lelelelelelelelelele paremmmm oyy oyyyy 🤣🤣 şimdi buna dutum da bi zılgıt çalaydı ohh🤣🤣 D u t D u t
hangi şarkı bu kurabiye :KK64:
Nil karaibrahimgil in şarkısı canım. Yukarıda atmıştım parişime. Malum yeni doğdu ya bebiş dünyaya alıştırnaya çalışıyoruz🤣🤣
Sen yaşlı bir garısın artıkk🤪🤪🤪🤪

Teyze dedim kurbi nolcek teyze olmuş ne denir ona göre teyyyyzeeeeeee denir 🤣🤣🤣🤣🤣

Şimdi bunun saçları da beyazlamıştır Ahahaha 🤪🤪🤪🤪🤪

Heee teyzeee merhaba dedimm teyzee~eeee🤪🤪🤪🤪🤪🤪

Azer abeyle titre ve kendine gel paris ahhahaha🤣🤣
Hahha mucizee bence kaçmalısın 🤣🤣🤣

Lelelelelelelelelele paremmmm oyy oyyyy 🤣🤣 şimdi buna dutum da bi zılgıt çalaydı ohh🤣🤣 D u t D u t

Nil karaibrahimgil in şarkısı canım. Yukarıda atmıştım parişime. Malum yeni doğdu ya bebiş dünyaya alıştırnaya çalışıyoruz🤣🤣

Hahhah he D u t D u t olsaydı offff ama neti yok bebemin💕💞😍🥰

Mucize kayboldu zaten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

heee yok bizim şirket engelliyo bazı şeyleri de göremiyom, o yüzden sordum 😂

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
@coconatt

D u t D u t
Wilma11 Wilma11
@PeRRieR
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@N u r
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Magnifiaque
@Msspinkie

Ay bugün gün daha bi aydın daha bi güzel daha bi paril paril :KK36: :KK36: :KK36:

Neden acaba derken buldum :KK57:

Ben yaslaniyommmmmmmm :eek: :eek: :eek:
Ihtiyar aksi huysuz biri oluyommmmm:KK43::sus:
Doğum günüm bugun:işsiz::KK51::KK54:

yaşlılığa kosuyummmmm:KK55::KK17:

Dostlar niye geriye gitmiyoruz da yaşlanıyoruz :KK61::KK61::KK61:

Amanın bugün yaşlanma günüm
Bana pare teyze diyecekler lannn:KK20::KK67::lülülü:
Başımı nerelere buram ben:kızgın:

Kendime kareli battaniye alicam sallanan sandelye bur kedi örgü şişler:ruh::işsiz::KK16:

Takma dişler için bir bardak su uzak yakın gözlükleri :uykucu::KK57::cool:

Anam tutun ellerimden gençliğim gidiyoreeeeeee :eek: :KK74: :mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Oyu benim parem bugünmü doğmuşşş😍😍 doğumngünün kutlu olsun güzeller güzeli parişim yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin ömrün kalbin gibi gecsin seni çok seviyoruz yaşlansanda yaşlanmasanda bizimm biriciikkk parişimizzsinn :21::21::21::KK68::KK68::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

Oyu benim parem bugünmü doğmuşşş😍😍 doğumngünün kutlu olsun güzeller güzeli parişim yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin ömrün kalbin gibi gecsin seni çok seviyoruz yaşlansanda yaşlanmasanda bizimm biriciikkk parişimizzsinn :21::21::21::KK68::KK68::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

Yaaa perim teşekkürler kuzum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi 💋🥰💞💕🤩

Yok kaynanam da aldı koltuk takımı daha geçen ay hemde hemen 3 bin lira artmış düşün 😳😳 aynı yerden aldık hem
Yılda zam yalan oldu aylık zam oldu artık herşey pahallı 😢
Bends şimdi Aynı şeyi geçiriyordum aklımdan. 5 6 ay önce su arıtma taktıralım diye başının etini yedim taktırmadı o zaman annemler 1300e taktırmışlardı. Dün konuşurken öyle hergün su taşıyoruz eve taktırmadık şunu dedimde taktırası geldi adamında babamla konuştum şimdi 2500 olmuş fiyatı 😒😒😒

Kahveye buyrun 🤭🥰:halay::halay: IMG_20220207_105605.webp

Back
X