• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle öyle kuzum inşallah çabucak biter🥲 analar candır ya 🥲 yakın mısınız arada kaç kaç git ya da yatılı kal gece de yardımcı olur
Yok canım yakın değiliz arabayla 40 dakika zaten gelince yatıya geliyorum ama benim kız geceyi benden başka kimsede sakinleşmiyor😒

Yap beeee hamilelik çok güsel birşeyyyy 🤪🤪🤪
He biliyom orası güzel de asıl macera doğumdan sonra başlıyor 😅😅
İnşallah kurabiyem adaşımmbenimm. Rabbim gönlünce versin sağlıkla ve hayırla 🤲🏻 Annemin yöntemi galiba işe yaradı ya da bilmiyorum. Hastaneye ilk geldiklerinde bebeğin yüzünü göstermedi ayaklarını gösterdi. Eskiden öyle yaparlarmiş kıskanmasın diye. Belki de gercekten işe yaradi bekledigim kadar kiskançlık yapmadi çünkü ve kolay alıştı kardeşine😅🤷🏼‍♀️😁
Aminn amin kuzum
Ay kız ben onu hiç duymadım buna yıldız atim de unutmayım😅 öyle çoraplı mı yoksa minnak parmaklarını mı görcek detay alalım😅🤪
Yav bak yav
Beni benii kurabiyeniii🤪😅😅
Yok canım yakın değiliz arabayla 40 dakika zaten gelince yatıya geliyorum ama benim kız geceyi benden başka kimsede sakinleşmiyor😒
Of hadi yaa o da zor😐 ama olsun gündüz yine bi nebze nefes aldırsa ueter🥲

Aminn amin kuzum
Ay kız ben onu hiç duymadım buna yıldız atim de unutmayım😅 öyle çoraplı mı yoksa minnak parmaklarını mı görcek detay alalım😅🤪

Yav bak yav

Vallaha öylee 🥲🥲

Aminn amin kuzum

Yav bak yav

Canım çıplak ayaklarını gösterdi yüzünü örttü. İlk odaya girdiğinde o şekilde yüzünü hiç görmeden ayaklarına baktırdı annem bak kızım bu kardeşin yeni dogdu falan biraz konuştuk sonra yüzünü falan da gösterdik. Tabi biraz kiskançĺik yapti hatta fotoğraf bile çektirmedi doğru dürüst ama beklediğim kadar da yapmadı artık kendiliğinden mi yoksa annemin kocakarı yöntemi mi bilemiyorum. Eskiler böyle yapıyordu bizde onlardan gördük dedi. 🤷🏼‍♀️

Canım çıplak ayaklarını gösterdi yüzünü örttü. İlk odaya girdiğinde o şekilde yüzünü hiç görmeden ayaklarına baktırdı annem bak kızım bu kardeşin yeni dogdu falan biraz konuştuk sonra yüzünü falan da gösterdik. Tabi biraz kiskançĺik yapti hatta fotoğraf bile çektirmedi doğru dürüst ama beklediğim kadar da yapmadı artık kendiliğinden mi yoksa annemin kocakarı yöntemi mi bilemiyorum. Eskiler böyle yapıyordu bizde onlardan gördük dedi. 🤷🏼‍♀️
Anaa vay be bileydim arkadaşım yeni doğum yapmıştı ona söylerdim 😅

Back
X