- 18 Kasım 2020
- 21.261
- 50.712
- 598
Sağol bebeğimBen unutuyorum
Geçmiş olsun canımdikkat et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bebeğimBen unutuyorum
Geçmiş olsun canımdikkat et
Teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun
hastayken sıcak içecekler ayrı bir güzel geliyor bana da
Yok canım yakın değiliz arabayla 40 dakika zaten gelince yatıya geliyorum ama benim kız geceyi benden başka kimsede sakinleşmiyorÖyle öyle kuzum inşallah çabucak biteranalar candır ya
yakın mısınız arada kaç kaç git ya da yatılı kal gece de yardımcı olur
He biliyom orası güzel de asıl macera doğumdan sonra başlıyorYap beeee hamilelik çok güsel birşeyyyy![]()
Aminn amin kuzumİnşallah kurabiyem adaşımmbenimm. Rabbim gönlünce versin sağlıkla ve hayırlaAnnemin yöntemi galiba işe yaradı ya da bilmiyorum. Hastaneye ilk geldiklerinde bebeğin yüzünü göstermedi ayaklarını gösterdi. Eskiden öyle yaparlarmiş kıskanmasın diye. Belki de gercekten işe yaradi bekledigim kadar kiskançlık yapmadi çünkü ve kolay alıştı kardeşine
![]()
Yav bak yavBen ederim![]()
Of hadi yaa o da zorYok canım yakın değiliz arabayla 40 dakika zaten gelince yatıya geliyorum ama benim kız geceyi benden başka kimsede sakinleşmiyor![]()
Minnoşum geçmiş olsun kuzum bol bol mandalina portakal ye kuzum ay çok iyi geliyo grip oluncaTeşekkür ederim ❤![]()
En büyük zevkim tanıdıkları şikayet etmekYav bak yav
Beni benii kurabiyeniii![]()
Püüüğğ hele bakkEn büyük zevkim tanıdıkları şikayet etmek![]()
Püüüğğ hele bakk
Kız zaten başımıza ne geldiyse tanıdıklarımızdan geldi![]()
Vallaha öyleeHe biliyom orası güzel de asıl macera doğumdan sonra başlıyor
Aminn amin kuzum
Ay kız ben onu hiç duymadım buna yıldız atim de unutmayımöyle çoraplı mı yoksa minnak parmaklarını mı görcek detay alalım
Yav bak yav
Beni benii kurabiyeniii
Of hadi yaa o da zorama olsun gündüz yine bi nebze nefes aldırsa ueter
![]()
Canım çıplak ayaklarını gösterdi yüzünü örttü. İlk odaya girdiğinde o şekilde yüzünü hiç görmeden ayaklarına baktırdı annem bak kızım bu kardeşin yeni dogdu falan biraz konuştuk sonra yüzünü falan da gösterdik. Tabi biraz kiskançĺik yapti hatta fotoğraf bile çektirmedi doğru dürüst ama beklediğim kadar da yapmadı artık kendiliğinden mi yoksa annemin kocakarı yöntemi mi bilemiyorum. Eskiler böyle yapıyordu bizde onlardan gördük dedi.He biliyom orası güzel de asıl macera doğumdan sonra başlıyor
Aminn amin kuzum
Ay kız ben onu hiç duymadım buna yıldız atim de unutmayımöyle çoraplı mı yoksa minnak parmaklarını mı görcek detay alalım
Yav bak yav
Beni benii kurabiyeniii
Of hadi yaa o da zorama olsun gündüz yine bi nebze nefes aldırsa ueter
![]()
Dün baya yedimMinnoşum geçmiş olsun kuzum bol bol mandalina portakal ye kuzum ay çok iyi geliyo grip olunca
Hahah zalım dutİşte ondan hep kimseye acımıyom
Anaa vay be bileydim arkadaşım yeni doğum yapmıştı ona söylerdimCanım çıplak ayaklarını gösterdi yüzünü örttü. İlk odaya girdiğinde o şekilde yüzünü hiç görmeden ayaklarına baktırdı annem bak kızım bu kardeşin yeni dogdu falan biraz konuştuk sonra yüzünü falan da gösterdik. Tabi biraz kiskançĺik yapti hatta fotoğraf bile çektirmedi doğru dürüst ama beklediğim kadar da yapmadı artık kendiliğinden mi yoksa annemin kocakarı yöntemi mi bilemiyorum. Eskiler böyle yapıyordu bizde onlardan gördük dedi.![]()
Haha iyi yapmışsın kuzum şifa olsun inşallahDün baya yedimevdeki portakallar bitti
![]()
O kimHahah zalım dutkız meral napıyo ki hiç yok dimi piyasa da
![]()