• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O da erkek olursa pariş hahah😅😅
Pariş kız şu kız bizi soruyormuş kim bu 😂 nerde benim parişim parişim diyormuş 😂😂 @LittleBlessing

Hopp bakarsın 3 gelir 😂😂 senden beklerim coo
Kızım olacağinı bilsem şıp diye yaparım şuan 🥹 ama herkes yigitali nin arkası kız diyor almirada erkek dediler

Yaa arka kafası saç tarafı düz olursa erkek oval değişik bi şekli olursa kız diyolar dogrumu bilemedim ama benum ciddi oyle oldu bide poposunun arası cevresi mosmorsa oda isaret
Bide iki kaşının ortasında hafif morluk olursa arkası bişeydi ya neydi😅

O da erkek olursa pariş hahah😅😅
Pariş kız şu kız bizi soruyormuş kim bu 😂 nerde benim parişim parişim diyormuş 😂😂 @LittleBlessing

Hopp bakarsın 3 gelir 😂😂 senden beklerim coo
Allah seni kUrbik dedim her siteye üye olan buraya uğrardı ya bir zamanlar onlardan biri sandım 🤣🤣🤣🤣

Profile tıkladım bizim periymis💕🌺🌹

Senin ikizler rahst olur ben birine erken verip öbürüne zor olur kızımla 1 re başlayınca oğlumuda anaokula vericem allahin izniyle
Evet doğru çok zor öylesi insallah hepsini ver kurtul 🤣
Hadi inşallah gönlünce olsun kuzum
Ay tabi ya rahatlık olır bide tam arkadaş istedikleri dönemdeyiz. İnan ki evde olmuyo hele erkek çocuklarını evde beslemek zor😅 açık havaya doğaya salmak lazım 😅😅🤪
Evet kurabiyem tv açmamaya çalışıyorum evde beni yiyorlar hava soğuk her zaman da çıkamıyorum acayip zor oluyordu şimdi okulda enerji atılıyor en azından Ajjajjaa
Sağlıkla gelsin canım inşallah ❤
Amiin insallah kuzum
Yarın ovitrelle yapcam hadi hayırlısı

Back
X