- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Bı ara verim dedim. Bir gün zor dayanırdim. Baktım Ocak sonundan beri yokum. Hiç zor gelmedi ilk kez, buradan uzak olmak.Günaydın canım nerelerdeydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı ara verim dedim. Bir gün zor dayanırdim. Baktım Ocak sonundan beri yokum. Hiç zor gelmedi ilk kez, buradan uzak olmak.Günaydın canım nerelerdeydin
Nasıksın uzun zamandır gelmiyorsjnTeşekkürler![]()
Ahahahah gel selam ver hayatta olduğunu bileliöUzun zaman girmeyince pek oralı olunmuyor biliyorum, coşkulu karşılama yapmamanız normal. siz de haklısınız ama vaktim çok olmuyor. Teknoloji devri mâlum, fırsat olunca netten kıyafet bakıyorum.(hani hiç nefes alamıyor değilim abartmiyim) İki çocuğum da küçük (biri bebek hatta) ve çalışıyorum. Vaktim olmadigi için anca girip içecek fotosu ya da günaydın vb selamlaşma yapabilirim. Çok önceden Bı muhabbet topigi açmıştım, biri vardı. Nerdeyse hiç yazmayan, sadece arada griip girip, benim bebeler uyumadı, ay bı tane daha düşünüyorum tarzı mesaj atıp çıkardı. vaktin yok anladık da, tövbe tövbe. Bı muhabbet edeyim dedim. Konuya bakın![]()
Daha şimdi uzun mesaj attım alttaNasıksın uzun zamandır gelmiyorsjn![]()
Öyle olur canım ya aslında ara sıra yapmak lazımBı ara verim dedim. Bir gün zor dayanırdim. Baktım Ocak sonundan beri yokum. Hiç zor gelmedi ilk kez, buradan uzak olmak.
İyiyim canım gördümDaha şimdi uzun mesaj attım alttateşekkür ederim.ilgin için.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
Afiyet olsunGeçen günlerden çay![]()
İyiyz sen nasılsınKizlar slm nasilsiniz
Kız sen niye grilendinKizlar slm nasilsiniz
Günaydın canımGünaydın kızlar
![]()