- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Tarkan o şarkıyı bana yazmış gibigeççek geççek elbet bu da geççek
geçmiş olsun paremm![]()

Hele bi düş yakamızdan kısmı tam benlik covide sövüp sayıyorum sonra bi düş yakamdan artık düş diye başlıyorm

Kafalar şeker

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarkan o şarkıyı bana yazmış gibigeççek geççek elbet bu da geççek
geçmiş olsun paremm![]()
hahaha Tarkan'a selam olsunTarkan o şarkıyı bana yazmış gibi
Hele bi düş yakamızdan kısmı tam benlik covide sövüp sayıyorum sonra bi düş yakamdan artık düş diye başlıyormevet yeni kankim covid arada konuşuyoruz böyle
Kafalar şeker![]()
Hoşgeldin canım selam..Selam kızlar ben geldim
Yaaaaaaaa güzel kalbinden öptüm pariş
Tünaydın hoşgeldin canımSelam canım. Tünaydın:)
Yaaaaaaaa güzel kalbinden öptüm parişçok güzel
![]()
Mavişim canım nasılsın bi denk gelmedik bir kaç gündürSelam kızlar ben geldim
aynen canım denk gelemedikTünaydın hoşgeldin canımnasılsın
Lenamm nasılsın konuşamıyoruz bayadır bende öpüyorum ❤❣
Mavişim canım nasılsın bi denk gelmedik bir kaç gündür❣❣
![]()
Tünaydın hoşgeldin canımnasılsın
Lenamm nasılsın konuşamıyoruz bayadır bende öpüyorum ❤❣
Mavişim canım nasılsın bi denk gelmedik bir kaç gündür❣❣
![]()
Iyiyim yemek yarışına bakıyorum atada buraya geliyorum arada dua grubuna gidiyorumHosbuldum canım. İyiyim sen nasılsın? Bu arada sayfada senden başka kimseyi tanımıyorum tuhaf oldum :)
Mavişim iyiyim biraz kulak ağrım var onla uğraşıyorum yemek yarışması var dua derkenaynen canım denk gelemedik
çok şükür iyiyim sen nasılsın
Iyiyim yemek yarışına bakıyorum atada buraya geliyorum arada dua grubuna gidiyorum
Tanışırsınız canım bende dua grubundan tanıdım sohbetler okur bazen durağan olur katılmak istersen sohbete katılırsın daha grubuna ekliyecem seni![]()
![]()
ooo iyi baya yoğunmuşsunMavişim iyiyim biraz kulak ağrım var onla uğraşıyorum yemek yarışması var dua derken
Sen iyisin dimi![]()
Diyecek söz bulamuyorum ciddenTamam canım dua grubunda ne okuyorsunuz?
Bu arada bdv.deki malum konuya baktım hala beğenmedimler havada uçuyor. Hayat değil insanlar yoruyor ya cidden.
Senin ki daha elle tutulur çalışıyorsun ne güzel gerçi ben yazin çalışıyorum mevsimlik işçiyim hahaooo iyi baya yoğunmuşsun
bende iş spor derken vakit geçiriyorum![]()
Dua oraya etiket edeyim bak istersenTamam canım dua grubunda ne okuyorsunuz?
Bu arada bdv.deki malum konuya baktım hala beğenmedimler havada uçuyor. Hayat değil insanlar yoruyor ya cidden.
Diyecek söz bulamuyorum cidden
Sen yoktun bide sapık dede vardı oda aynı böyle oldu
Aynen buraya kaçıyorum kızlara diyorum ki beni tutun arada beni dövüyorlar 3 gün önce banliydimBdv.den uzak durmak için iyi oldu burası:)