geççek geççek elbet bu da geççek :KK76:😂

geçmiş olsun paremm🙄
Tarkan o şarkıyı bana yazmış gibi 😁
Hele bi düş yakamızdan kısmı tam benlik covide sövüp sayıyorum sonra bi düş yakamdan artık düş diye başlıyorm😁 evet yeni kankim covid arada konuşuyoruz böyle
Kafalar şeker :confused::confused::confused::confused:

Tarkan o şarkıyı bana yazmış gibi 😁
Hele bi düş yakamızdan kısmı tam benlik covide sövüp sayıyorum sonra bi düş yakamdan artık düş diye başlıyorm😁 evet yeni kankim covid arada konuşuyoruz böyle
Kafalar şeker :confused::confused::confused::confused:
hahaha Tarkan'a selam olsun😂 ah canımm çok da gençti vah vah o_O

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Günaydınnnn kızlar

little-mix-sleepover.gif

@ASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
@coconatt

@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee
@sebo

:KK49::KK49::KK49::KK49: Selamlar tünaydınlar parişşş🥰🥰🥰

Tünaydın hoşgeldin canım 💖🍀🧡 nasılsın

Lenamm nasılsın konuşamıyoruz bayadır bende öpüyorum ❤💘🥰🌸🌺💓😘

Mavişim canım nasılsın bi denk gelmedik bir kaç gündür 🌸🌸❣❣🌺🌺💓💓🥰🥰💘💝💝🌻💖

Hosbuldum canım. İyiyim sen nasılsın? Bu arada sayfada senden başka kimseyi tanımıyorum tuhaf oldum :)

Hosbuldum canım. İyiyim sen nasılsın? Bu arada sayfada senden başka kimseyi tanımıyorum tuhaf oldum :)
Iyiyim yemek yarışına bakıyorum atada buraya geliyorum arada dua grubuna gidiyorum :KK55::21::-)
Tanışırsınız canım bende dua grubundan tanıdım sohbetler okur bazen durağan olur katılmak istersen sohbete katılırsın daha grubuna ekliyecem seni :KK36: :olamaz:

Iyiyim yemek yarışına bakıyorum atada buraya geliyorum arada dua grubuna gidiyorum :KK55::21::-)
Tanışırsınız canım bende dua grubundan tanıdım sohbetler okur bazen durağan olur katılmak istersen sohbete katılırsın daha grubuna ekliyecem seni :KK36: :olamaz:

Tamam canım dua grubunda ne okuyorsunuz?

Bu arada bdv.deki malum konuya baktım hala beğenmedimler havada uçuyor. Hayat değil insanlar yoruyor ya cidden.

Tamam canım dua grubunda ne okuyorsunuz?

Bu arada bdv.deki malum konuya baktım hala beğenmedimler havada uçuyor. Hayat değil insanlar yoruyor ya cidden.
Diyecek söz bulamuyorum cidden
Sen yoktun bide sapık dede vardı oda aynı böyle oldu

Back
X