Yaaa inşallah birtanem temennimiz o inşallah birgün 😍😍😍😍🌷🌺hemde ne oynamak hahahahah :KK49::KK49::KK49::KK49:
Ohh davul zurna çalarız :KK76::KK76::KK76::KK76:
Yaaaaaa inşallah ikiz istiyoruz hepimiz de yine de nasippppp😍😍😍😍😍😍💜
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin 😍😍
Bende çok istemiştim ikiz ama tırstım ya 🤣

Sorma ya benimde en sevdiğim şey dünden kalan yemek 🤣🤣
Valla bugün biraz temizlik yaptım yorulup uyuyakalınca yemeği dışardan halletcez🤭 lahmacun dedim eşime uzun zamandır yemiyorduk. Sende bugün ödüllendir kendini😍😍
Oh en güzelini yapmışsın😍 butün için yaptım ama sadece bugünlük🤣 benimde cumartesi öisafirim helcek yarın hem temizlik hem ikramlık hazırlıcam o yüzden yarının yemeği ne olcak ya diye düşünmeye başladıydım bende yarın dışardan hallediyim 😍😍

Oh en güzelini yapmışsın😍 butün için yaptım ama sadece bugünlük🤣 benimde cumartesi öisafirim helcek yarın hem temizlik hem ikramlık hazırlıcam o yüzden yarının yemeği ne olcak ya diye düşünmeye başladıydım bende yarın dışardan hallediyim 😍😍
Aynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünme 😍 bizim eve artık uzun süre misafir almayız galiba heryer covid gibi geliyor paranoya yapmazsam iyiyfir 🤣🤣

Aynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünme 😍 bizim eve artık uzun süre misafir almayız galiba heryer covid gibi geliyor paranoya yapmazsam iyiyfir 🤣🤣
Sen alma kuzum ya senin hem doğum yaklaşıyor yakalanma birdaha dikkat et. Bende istemiyorum da teyzemler evlendiğimden beri istiyorlar hep haber gönderiyorşar bende ramazamdam önce cağırıyım dedim birde benim şu iş belli olmadan çıksın aradan dedim. Negatif olursa sorun yokta ppzitif olursa (ki olmaz🤣) hiç çağıramaö birdaha diye

Yaaa ben.senin açıklamamı severim :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200: :KK200: :KK200: :KK36: :KK36: :KK36:
Parişim yarın sabah sabah bimin kapısına dayancam. Açılın ben koronalıyım diye korkutup dağıtcam milleti sonra aktüal ürünlere dalmaca🤣🤣 tabi bu hayal
Gerçekte olan
Açılın ben koronalıyım dedikten sonra herkesin beni tekme tokat dövüp marketten atması olabilir
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen alma kuzum ya senin hem doğum yaklaşıyor yakalanma birdaha dikkat et. Bende istemiyorum da teyzemler evlendiğimden beri istiyorlar hep haber gönderiyorşar bende ramazamdam önce cağırıyım dedim birde benim şu iş belli olmadan çıksın aradan dedim. Negatif olursa sorun yokta ppzitif olursa (ki olmaz🤣) hiç çağıramaö birdaha diye
Aman aman bundan sonra tekrar yaşamak istemiyorum bu zıkkımı 😑😒
İyi yapmışsın canım ya doğru ya ramazan da geliyor. Aradan çıksın
Ayy hadi hayırlısıyla pozitifle inşallah 😍 😍 sağ salim gönlünce 😍😍
Bu ay böyle bir mucize olsa burada hepinizden o güzel haberi alsak 😍😍
Pozitif enerjileri göndermeye devam 😍😍

Aaa tatilemi gittii ben kaçırmışım hele nereye gitti bak tiniye gemi turunamı gitti yoksaa 😍😍🤣
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim iyi tatiller kuzum kafanı boşalt güzelce meyvesinide kap gel :KK8::KK8::rolleyes:
Valla tam bilmiyorum ama Lna16 Lna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun 🤭🤭 bizimde buralarda totimiz donsun🤣🤣

Parişim yarın sabah sabah bimin kapısına dayancam. Açılın ben koronalıyım diye korkutup dağıtcam milleti sonra aktüal ürünlere dalmaca🤣🤣 tabi bu hayal
Gerçekte olan
Açılın ben koronalıyım dedikten sonra herkesin beni tekme tokat dövüp marketten atması olabilir
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aman dur kendine gel yapma çıldırma 🤣

Aman aman bundan sonra tekrar yaşamak istemiyorum bu zıkkımı 😑😒
İyi yapmışsın canım ya doğru ya ramazan da geliyor. Aradan çıksın
Ayy hadi hayırlısıyla pozitifle inşallah 😍 😍 sağ salim gönlünce 😍😍
Bu ay böyle bir mucize olsa burada hepinizden o güzel haberi alsak 😍😍
Pozitif enerjileri göndermeye devam 😍😍
Ayyy şuracıkta ortada halay çekeriz yaaa pozitifliler olarak MssPARE MssPARE m müsaade varmı 🤣🤣

halay.gif

Back
X