- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.577
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ballummmm![]()
Hadiiii uyanınnn çook uyudunuz yeterrr burda boş boş bekliyorum.Sonra bi gidiyorum sayfalarca![]()
Oyyy helloşummm burdaymışşşGünaydın ballummmm![]()
İyi yaptın güzelim iyi uykular sanaOyyy helloşummm burdaymışşşgünaydın kuzumm gitmeden selam vereyim dedim bende
![]()
inşallah bu sene gitmek istiyoruz bebişim bakalım kısmetRşinle gelip gezin![]()
Ört poposunu.. üşütürsün![]()
Hadiiii uyanınnn çook uyudunuz yeterrr burda boş boş bekliyorum.Sonra bi gidiyorum sayfalarca![]()
Oyyy Saliş teyzesii doğru diyorsun üşütmesin kızçem anam hayali de güzelÖrt poposunu.. üşütürsün
Günaydın ballı krakerimm![]()
Ohh maşallah maşallah canımBence olabilirbende coook özledim kurbisiiimm, iyi gidiyorum şimdilik hiç bozulmaz ınş bitaneemmm
![]()
Yaav yirim senii geboşumm hayırlı sabahlar diliyorum hepinize ufaktan gidicemGünaydın ballı krakerimm![]()
günaydın canımmm![]()
Gecen cin tıbbıni anlatan birine denk geldim kadınlar usutmemeye çalışsın diyordu bilekten bi noktayı gösterdi burayi ovsun sicak tutsun dedi..Oyyy Saliş teyzesii doğru diyorsun üşütmesin kızçem anam hayali de güzel![]()
Sana da şimdiden iyi geceler o zaman piyimsesimYaav yirim senii geboşumm hayırlı sabahlar diliyorum hepinize ufaktan gidicem![]()
Niye ki kuzum anlamı neymiş merak ettimGecen cin tıbbıni anlatan birine denk geldim kadınlar usutmemeye çalışsın diyordu bilekten bi noktayı gösterdi burayi ovsun sicak tutsun dedi..
Günaydın özocummgünaydın canımmm![]()
Kadin üreme sağlığı için.. idrar tutamamayanlar icinNiye ki kuzum anlamı neymiş merak ettim![]()
Onu da yapayımm Salişim belkim etkisi olurrGecen cin tıbbıni anlatan birine denk geldim kadınlar usutmemeye çalışsın diyordu bilekten bi noktayı gösterdi burayi ovsun sicak tutsun dedi..
Telefon bi organ oldu insan ırkındaSana da şimdiden iyi geceler o zaman piyimsesim
![]()
kurbişş günaydın tatlışımSana da şimdiden iyi geceler o zaman piyimsesim
![]()