• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurbikim günaydınn 😎😍 şu donasyon konusuna bakıyordum da neler olmuş öyleee 😏
Aman sorma kuzum ya iyi niyetle bişey yazalım dedik hemen saldırıya geçiyorlar. Peşinden hakaretler beddualar
Yazmayacaktım ama kadın doçentim diyor ya yazdıklarına bak
Asla inanmıyorum

giphy.webp

Günaydın Ball kurabiyem Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🥰😻🌺❤️😘🍒🎈💓💙
Günaydın ballı krakerimm 😋 😋 nasılsın bakalım

Aman sorma kuzum ya iyi niyetle bişey yazalım dedik hemen saldırıya geçiyorlar. Peşinden hakaretler beddualar
Yazmayacaktım ama kadın doçentim diyor ya yazdıklarına bak
Asla inanmıyorum
evet ya. ama en kızdığım beddua edilmesi 😣 ne kadar kötü niyetli insanlar var. ama şöyle bir şey de var. bi kere söylersin bakarsın anlamaz uğraşmazsın. yani uğraşılacak insanlar değiller gördüğüm kadarıyla🙄

evet ya. ama en kızdığım beddua edilmesi 😣 ne kadar kötü niyetli insanlar var. ama şöyle bir şey de var. bi kere söylersin bakarsın anlamaz uğraşmazsın. yani uğraşılacak insanlar değiller gördüğüm kadarıyla🙄
Kesinlikle canım ne desen boş ben bir iki defa yazdım daha yazmam çünkü dediğin gibi uğraşılacak insanlar değil hemen saldırıya geçiyor halbuki Allah şahit asla kötü bir niyetle yazmadım
Bana beddua ediyor ben zaten evlat hasreti nedir yaşamış bir insanım onlara da asla beddua çıkmaz ağzımdan dualarını eder geçerim

Kesinlikle canım ne desen boş ben bir iki defa yazdım daha yazmam çünkü dediğin gibi uğraşılacak insanlar değil hemen saldırıya geçiyor halbuki Allah şahit asla kötü bir niyetle yazmadım
Bana beddua ediyor ben zaten evlat hasreti nedir yaşamış bir insanım onlara da asla beddua çıkmaz ağzımdan dualarını eder geçerim
beddua edene geri döner bedduası. ağzı olan konuşuyo işte🙄 herkesin günahı kendine boş ver canım.

niysse canımızı sıkmayalım. lalalalalalaaa laaaaa 😂

beddua edene geri döner bedduası. ağzı olan konuşuyo işte🙄 herkesin günahı kendine boş ver canım.

niysse canımızı sıkmayalım. lalalalalalaaa laaaaa 😂
Aman yok canım geçti onun şokunu atlattım 🤣🤣
Burada herkes her şey olabiliyor
Ben bugün avukatım tamam mı Hahah yok ya da hakim olmak istiyorum 🤪 🤪
Bir zamanlar avukatım diyen biri vardı hepimizi kandırdı gitti meğer psikolojik sorunları olan biriymiş 🤣🤣 bilmem kaç tane üyeliği varmış
Kk birbirine girmişti 😁😁

Aman yok canım geçti onun şokunu atlattım 🤣🤣
Burada herkes her şey olabiliyor
Ben bugün avukatım tamam mı Hahah yok ya da hakim olmak istiyorum 🤪 🤪
Bir zamanlar avukatım diyen biri vardı hepimizi kandırdı gitti meğer psikolojik sorunları olan biriymiş 🤣🤣 bilmem kaç tane üyeliği varmış
Kk birbirine girmişti 😁😁
ahahahaha vallaha mı 😂 kıs bu insanlar neyin kafasını yaşıyo acaba😂Rabbim akıldan etmesin valla 🙄

ahahahaha vallaha mı 😂 kıs bu insanlar neyin kafasını yaşıyo acaba😂Rabbim akıldan etmesin valla 🙄
Amin canım ya
Valla bir sürü konusu varmış kazen üyelikleri birleştirince görmüştüm. Hepsi birbirinden farklı 🤣🤣 işte millete eğlence olsun

Back
X