Neden karışık çatlağım çok işinmi vR gerçekten😂
Ama benimde öyle biliyormusun gece 3 4e kadar uyuyamadım düşünmekten. Düşündüklerimde saçma sapan şeyler. Gün değerlendirmesi falan 😅😅
He kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyor🤣🤣
Ayy insanın aklına yatınca geliyor bazı şeyler ya bende deli oluyorum 🤣

Hahah karşı taraf tahrik ediyor hakim hanım 🤣🤣

Hayırlısı bakalım canım düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı. Bu defa sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın annesini sağlıkla gelsin sonra da 🤲
Amin kuzum
Yani net Bi nedeni yok
Kromozom kaynaklı olabilir sağlıksız olabilir kalitesiz Yumurta sperm tutmuştud vırt zırt kesin bişey yok maalesef
3.yğ genetiğe göndermiştik Bi sorun çıkmamıştı

İyiyim canik Toktordan çıktım işe gidicem
Benim yımırta vardı çatlamış gece çatlattık yane 🤣🤣🤣belki normal bile kalırsın diyo ısrarla
Ben de dedim ki Bi anlamı yok ki 2 ayda kaybediyorum dedim

Amann sen diyeceğini dedin boşver 🙁

Ban açıldı gelmiş bizim doçent alıntı yapmış onca hakareti yedim ban yedim halen devam ediyor artik kimse cahil
Paremm hoşgeldinn ama sana sopa var hoşgeldin sopası ne gidip gidip duruyorsın kızz 😡😡😡
Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yok
Biri yazmış diyor ki Yasikli biri olsa yada güzel biri çocuğum güzel olsun yazmış biride önümden geçti gitti belki önün sperm mi diyor bu doğru değil diyor haram zina diyor dinimiz ceza kanunu 4 yıldan hapis cezası var diyor ırkı nesli değiştirme sucundan ben niye sobate edeyim
Doçent olmuş bir bilgisi yok

love-you-beary-much-surprise.gif

:KK200:🌺🌼🌹🍀💝💕💘🍁🌷🍀🌿🌵🌵🌴🌼🌷🌲🌲🌺🥀🌹🌹🌿🌾🌸💐🌾🍁🌾🌾🌵🌷🌱🌱🥀🌺🌺🌹🌲🌿🌾🌾🌾🌾💕💞💓🧡💛💛💓💛💟❣❣💔💖💘💘💛🧡🧡💞💟❣❣💕💕💋💌💘💝💖💝💘💌💞🧡🧡💛💙❣❣❣💕💞💕💝💖💔💚💚💚💟💕💕💘🌲🌱🌱🌿🌹🌹🌿🌿🌹🌺🌺

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee

@gunces

Hoşgeldin parişimmmmmm 😍🥰 günaydın 🥲😍🤍🌼💐

Pıhtılaşma ile ilgili ilaç falan başladı mı peki canım
Başladım kuzum coraspirin kullanıyorum
Ban açıldı gelmiş bizim doçent alıntı yapmış onca hakareti yedim ban yedim halen devam ediyor artik kimse cahil

Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yok
Biri yazmış diyor ki Yasikli biri olsa yada güzel biri çocuğum güzel olsun yazmış biride önümden geçti gitti belki önün sperm mi diyor bu doğru değil diyor haram zina diyor dinimiz ceza kanunu 4 yıldan hapis cezası var diyor ırkı nesli değiştirme sucundan ben niye sobate edeyim
Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelim
Yazma sen kışkırtıyor belli çünkü ne dersen de o kabul etmeyecek
Yazma sen

He kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyor🤣🤣
Ayy insanın aklına yatınca geliyor bazı şeyler ya bende deli oluyorum 🤣
Valla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruz😅😅

Ay daha o konumu sürüyor parem. Bırak boşver belki inancı olmayan insanlardır bilemeyiz hiç kağle alma alıntılara bakma bile. İnsan sinir oluyor tabi bakmadan duramqzsın ama 😒

Hoşgeldin parişimmmmmm 😍🥰 günaydın 🥲😍🤍🌼💐
Balım günaydın naptın gittin mi🤗 haber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah 😍
hahaahh sen direk kodese ben direk bakırköye 😂
Ayy at beni bugün Bakırköy'e 🤣🤣 kendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen 🤣 🥵
Başladım kuzum coraspirin kullanıyorum

Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelim
Yazma sen kışkırtıyor belli çünkü ne dersen de o kabul etmeyecek
Yazma sen
Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah 🤗
Valla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruz😅😅
Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibi🤣🤣 şaşırmam yani

Balım günaydın naptın gittin mi🤗 haber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah 😍

Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah 🤗

Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibi🤣🤣 şaşırmam yani
yapma kıs yarın yap 😁

Ay gerçekten bende şaşırmam öyle birşeye 🤣🤣

Back
X