- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuummm iyiyim çok şükür sen nasılsın bitanemNasılsın balım![]()
Oyy seni yerim kiraz gülüm,![]()
![]()
![]()
nasılsın bakalım
Oyyyyy çok severimmmmm, canım morum muaaahhOooyyyy patiseverimmKesinlikle kedi aşkı ç♡♡♡k bizde
![]()
Yok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hattaaman aman gitme sen sakınnnnn
Neyse küsmeden gitti küsme sen güzeldir tatlıdırBu kk önce beni bamyaya küstürdü sırada ibiza var![]()
Zaten dayanamam kız bamyaya da dayanamamNeyse küsmeden gitti küsme sen güzeldir tatlıdır![]()
Bende iyiyim canım gündüz vakti TV nin başına geçtim bişey yok. Yaprak dökümü izliyorumKuzuuummm iyiyim çok şükür sen nasılsın bitanem![]()
Bamyayı bendr yerim ya bele domatesli limonlu mmmmZaten dayanamam kız bamyaya da dayanamamo kadar adını çıkardılar çocuğun
ama affetmem yerim
![]()
Günaydın hanımlarOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
![]()
Cookiie
MssPARE
Tiniminimavihanim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
ASSOSyal
@HeLLaa
@Jou
@ozo1907
@bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
@Saliha40
Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
![]()
Hahah izledim kız ben onu çok güzeldiCatlak-kurabiye akşam bir film izledik yine aman izlemez olaydım. Nasıl gerildim. Çok korkunctu. Ellerim gözlerimde çoğu zamn bakamadım bile
Severseniz adını vereyim ‘teksas katliamı’![]()
Kiraz güzelim sen hep gülAyyy sapsikler yaaa sabah sabah ne güldüm sayenizde yerim![]()
Ay evett ya nasıl güzel ben aklımı kaybetcektimHahah izledim kız ben onu çok güzeldipsikopat testereli adam var dimi önüne geleni kesip biçiyor
![]()
Benim dün misafirim vardı kalan yemekler var onları yiyecemKadınlar günü dayanışması hadi bakalım
Kim akşama ne pişirecek![]()
Ohh hazır menü süper Parisim afiyet olsunBenim dün misafirim vardı kalan yemekler var onları yiyecem
Saolasin kuzumOhh hazır menü süper Parisim afiyet olsun![]()