He yaa ohhhh keyfim yerinde pazar günü dönüyorum ama 😒

A
Dön gari kocan da özlemiştir 😅😅
Soğanlıyı sevmiyor sorunnorda galiba 🤣🤣
Ever çok şükür 🤣🤣
Bende soğanlı daha çok severim ama kahvaltıda soğansz olacak 😃
Kız o havada güzel bir şarkı Aç bune romantik olsun. Kahveni yap otur camın yanına 🤩🤩
Hahah bizde romantik lik böyle 😅😅
Tünaydın geboşummmmmmmmmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: gel burda kar var kardan adam yapalım moraller yerine gelsin :KK66::KK66::KK66::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kar mıııı 😮 biz kardan kaçmaya çalışıyorduk😅😅

Ayyy kuzum benimki Bursa'da idi kadın doğumcu 🥲 ama için rahat olsun çok çok ilgililer çiçeğim 🤍🤍💜
Bende bir tanıdığım tüp bebeğini orda yaptıemıştı bana çok iyi falan diye anlatmıştı önceden. Bende şimdi sormaya çekindim ona girdim instasından takipcilerini aradım buldum 🤣 prof selman laçin benim gitceğim doktorda. İnşallah dediğin gibi memnun ayrılırım bende 🤗🤩

Dön gari kocan da özlemiştir 😅😅

Bende soğanlı daha çok severim ama kahvaltıda soğansz olacak 😃

Hahah bizde romantik lik böyle 😅😅

Kar mıııı 😮 biz kardan kaçmaya çalışıyorduk😅😅
Sende menemende aynı benim gibisin bende öyleyim çatlağım🤣🤣
Kız insanı depresyona sokar 🤣🤣

Bende bir tanıdığım tüp bebeğini orda yaptıemıştı bana çok iyi falan diye anlatmıştı önceden. Bende şimdi sormaya çekindim ona girdim instasından takipcilerini aradım buldum 🤣 prof selman laçin benim gitceğim doktorda. İnşallah dediğin gibi memnun ayrılırım bende 🤗🤩
İyi yapmışsın kuzum malesef bu konular da insan çekimser oluyor insanlara meram anlatmak kadar zor bişi yok ..
Rabbim işini rast getirsin umarım çok memnun ayrılırsınnnn çiçeğim Rabbim büyük herseyin iyisini bilir 💜🤍🤲🏻💐🥰
Sıkma canını ne müjdeler olacağı hiç belli olmaz bebeğim sen kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsun kuzummmmmm

İyi yapmışsın kuzum malesef bu konular da insan çekimser oluyor insanlara meram anlatmak kadar zor bişi yok ..
Rabbim işini rast getirsin umarım çok memnun ayrılırsınnnn çiçeğim Rabbim büyük herseyin iyisini bilir 💜🤍🤲🏻💐🥰
Sıkma canını ne müjdeler olacağı hiç belli olmaz bebeğim sen kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsun kuzummmmmm
Amin canım benim inşallah mucizelerine şahit etsin bizi rabbim😍😍💜
Canım ben 2.5 yıllık evliyim. Hikayem değişik aslında şöyle. Pkoyum ben biliyordum da pko olduğumu. O zamnalar evlendiğimde düşündüm kendimce pkoyum zaten hemen çocuğum olmaz benim hiç korunmama gerek yok. 1 adet sonrası gebe olduğumu öğrendim. Ama dış gebelikmiş düşürdük 3 ay korundum. 4. Ay yine hamile olduğumu öğrendim yine dış gebelik yine iğne ile düşük yaptım. Rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı. Sonra hemen hemen bir sene sonra çatlatma iğnesi ile yine hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu. Kürtaj. Genetik test yaptık hafif düzelde kan pıhtılaşması çıktı. Kürtajtan 6 ay sonra kimyasal. Derken bu günlere geldim. Yani pkodan korkuyordum hamile kalamam diye başıma neler geldi🥲

Nasılda buldumm haa 😂
Aynen yerummmm seniii joummm
kiss-lip.gif

• Muhteşem
Reactions: Jou
Amin canım benim inşallah mucizelerine şahit etsin bizi rabbim😍😍💜
Canım ben 2.5 yıllık evliyim. Hikayem değişik aslında şöyle. Pkoyum ben biliyordum da pko olduğumu. O zamnalar evlendiğimde düşündüm kendimce pkoyum zaten hemen çocuğum olmaz benim hiç korunmama gerek yok. 1 adet sonrası gebe olduğumu öğrendim. Ama dış gebelikmiş düşürdük 3 ay korundum. 4. Ay yine hamile olduğumu öğrendim yine dış gebelik yine iğne ile düşük yaptım. Rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı. Sonra hemen hemen bir sene sonra çatlatma iğnesi ile yine hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu. Kürtaj. Genetik test yaptık hafif düzelde kan pıhtılaşması çıktı. Kürtajtan 6 ay sonra kimyasal. Derken bu günlere geldim. Yani pkodan korkuyordum hamile kalamam diye başıma neler geldi🥲
Ah kıyamam kuzum hikayen baya değişikmiş kuzummm..
Ama en azından gebe kalıyorsun böyle düşün Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺💐🌷 7
Olacak ben inanıyorum 🤲🏻🌺💐💐🥰🤍

Oyy kıyamam ki ben sana :KK22::KK22::KK22:
Şimdi onu değiştirip önce kahvaltı sonra iş yapıyoruz😍😍😋😋 kız ben açken iş falan görmez gözüm 🤣 kafam da çalışmaz gözümün önünde yemekler dönüp durur, 🤣🤣🤣
Tamam değiştircez kurabiyemmm 😍😍😍

Tam Müslüm'e bağlamalık bir sabahtann günaydın 😒😒
Hava kapalı 🌨️🌧️🌨️🌧️🌧️
Enerjiler sıfırr 🥴🥴🥴
Gün aymamış bugünnnn :eğlence::eğlence:
Dağıtıyoruzz :silah::silah:

MssPARE MssPARE
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Lna16 Lna16
Cookiie Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou Jou
@ozo1907
@bir mucizee
Lna16 Lna16
@Fatmazell
@mavikelebek34

Bugun depresif uyandımm şuan tam benlik kurabiyemmm :KK14:

Cookiie Cookiie balım inşallah gönlünce olur her şey 🤗🤗 hangi doktor aklına yatarsa onunla devam et. Vesilesi olsun inşallah balım🤗🤗

Back
X