- 27 Mart 2019
- 30.454
- 112.672
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi az sinirliyim...herifeIyiyim saolasin sen nasılsın![]()
Anladım parem bende şaşırdımDünde gördüm doğru ama.etiketler nede öyle şimdi duzelttim
Aynını paylaştım kokom![]()
Minnoş çok güzel duruyor kaçırdım yaa
Yine yaparım canımAnladım parem bende şaşırdım
Minnoş çok güzel duruyor kaçırdım yaa![]()
O adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkinYa pina senin du adama ne oldu devam mi
Aaa neden ne olduAcikcasi az sinirliyim...herife....
Ne yaptırdın dovemeyiCok guzel oldu ama![]()
Bence çoktan bitmeliydiO adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkin
Ozelden atayim miNe yaptırdın dovemeyi
Yolalim bu herifleriAcikcasi az sinirliyim...herife....
TamamOzelden atayim mi
Ah pinam değmezO adamla 1 aydir olaylar olaylar elime verseler once girtlagini sıkar sonra sarılırım. Bitti canim bugun bendeki butun eşyaları kargoyla eline ulaştı o yüzden içiyorum canim sikkin
Adama tanımadan kıl oldumm.bir de memleketli sayılırız.gitsin buralardan gözümm görmesinnnAh pinam değmez
sen yol de arabamın bagajındaki haydar ı alıp gelmezsem ne olayım simurgpYolalim bu herifleri
Ben bi elime gecirsem
2 kere vuruyorumkızlar kızlar gelem mi yanagonızdan öpem mi![]()
hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım
ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim
@Buralardutluuugdu
@Catlak-kurabiye
@karamel Latte
Minnosprenses
@coconut
@madammor
@PeRRieR
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@Mavera4268
@Hogwartss
@ASSOSyal
Inşallah kimseyi unutmamışımdır
Sohbet etmek isteyen herkesin kapıya 3 kere vurması kafidir
![]()
Seni seviyorumsen yol de arabamın bagajındaki haydar ı alıp gelmezsem ne olayım simurgp![]()
Kurban olsun sanaAdama tanımadan kıl oldumm.bir de memleketli sayılırız.gitsin buralardan gözümm görmesinnn![]()