- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
Hayırlı cumalar bebeğim ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar bebeğim ❤
Hayırlı cumalar bebişim
Naber fıstıkHayırlı cumalar bebişim![]()
İyidir kurbişim sen den naberNaber fıstık![]()
Karı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyleİyidir kurbişim sen den naber
Kar yine geldi bize sabah kalktım beyaz heryerama çıktım Anneme geldim valla kar mar dinlemedim
![]()
Evet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldinKarı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyle
Sorma yaf buralar da beyaza büründü ama en azından soğuğu kırıldı ya nasıl soğuktu yapamayınca da hırsını bizden çıkarıyor![]()
Aynen canımEvet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldin
Yaa dün gece aşırı soğuktu sanki ısırıyordu insanı bugün kar. Biraz yumşadı hava ama yine hala soğuk var bizde![]()
Denedinmi canım ben hiç denemeedim zormuAynen canımkeşke biraz şu amigurumi işlerini becerebilseydim şimdiye bir sürü örerdim hatta ticarete atılırdım
![]()
Yok balım ya denemedim ama zordur galiba . En son töbe ettim örgü işineDenedinmi canım ben hiç denemeedim zormu![]()
Günaydın baal kurabiyemmmm şimdii size selam verdiğime göre işime girişeyimHaha günaydın badem şekerim![]()
Önce kahvaltııııiiiiGünaydın baal kurabiyemmmm şimdii size selam verdiğime göre işime girişeyim![]()
Ben aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işiYok balım ya denemedim ama zordur galiba . En son töbe ettim örgü işineyelek bile zorladı beni ya aman işi bilene bırakmak lazım dedim çekildim pistten
![]()
Yaa yiiiriimmmÖnce kahvaltııııiiii![]()
Haha bunlar bana çok tanıdık geliyorBen aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işi
Geçenlerde 1 bobin ip vardı evde napayım napayım dedim napcam bunla bebek yeleği yapayımda çocukumun sırtını tutsun
Hala bitcek birgün inşallah bebek yeleği düşün biraz ördüm şimdi elime aldığım yok![]()
Ohh şifalar olsun afiyet bal şeker olsun fıstığımYaa yiiiriimmmSabah işimi gönderirken tost yapmıştım kendimede yaptım onla atıştırdım bal kurabiyemmm
![]()
Kesinlikle oydu yaaHaha bunlar bana çok tanıdık geliyorhadi itiraf et en zevkle ördüğümüz şu parmakla yaptığımızdı dimi
![]()
Aynıyız aynıKesinlikle oydu yaa
Diğerlerine bir heveslerle başlıyoeum görceksin ay 2 günde hevesim puff diye sönüyor![]()