İyidir kurbişim sen den naber🤗
Kar yine geldi bize sabah kalktım beyaz heryer🤣 ama çıktım Anneme geldim valla kar mar dinlemedim🤣
Karı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyle😅😅🤪🤪
Sorma yaf buralar da beyaza büründü ama en azından soğuğu kırıldı ya nasıl soğuktu yapamayınca da hırsını bizden çıkarıyor 😅😅

Karı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyle😅😅🤪🤪
Sorma yaf buralar da beyaza büründü ama en azından soğuğu kırıldı ya nasıl soğuktu yapamayınca da hırsını bizden çıkarıyor 😅😅
Evet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldin🤣🤣
Yaa dün gece aşırı soğuktu sanki ısırıyordu insanı bugün kar. Biraz yumşadı hava ama yine hala soğuk var bizde 🤣

Slm kızlar nasilsiniz nerelerde kar yağıyor ve tatil var bn tatilim şükür 😆

Evet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldin🤣🤣
Yaa dün gece aşırı soğuktu sanki ısırıyordu insanı bugün kar. Biraz yumşadı hava ama yine hala soğuk var bizde 🤣
Aynen canım 🤭 keşke biraz şu amigurumi işlerini becerebilseydim şimdiye bir sürü örerdim hatta ticarete atılırdım🤪

giphy.webp

Yok balım ya denemedim ama zordur galiba . En son töbe ettim örgü işine 😅 yelek bile zorladı beni ya aman işi bilene bırakmak lazım dedim çekildim pistten 😅😅
Ben aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işi🤣
Geçenlerde 1 bobin ip vardı evde napayım napayım dedim napcam bunla bebek yeleği yapayımda çocukumun sırtını tutsun🤣
Hala bitcek birgün inşallah bebek yeleği düşün biraz ördüm şimdi elime aldığım yok🤣🤣🤣

Ben aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işi🤣
Geçenlerde 1 bobin ip vardı evde napayım napayım dedim napcam bunla bebek yeleği yapayımda çocukumun sırtını tutsun🤣
Hala bitcek birgün inşallah bebek yeleği düşün biraz ördüm şimdi elime aldığım yok🤣🤣🤣
Haha bunlar bana çok tanıdık geliyor 😅😅hadi itiraf et en zevkle ördüğümüz şu parmakla yaptığımızdı dimi 😅😅

Haha bunlar bana çok tanıdık geliyor 😅😅hadi itiraf et en zevkle ördüğümüz şu parmakla yaptığımızdı dimi 😅😅
Kesinlikle oydu yaa 🤣🤣
Diğerlerine bir heveslerle başlıyoeum görceksin ay 2 günde hevesim puff diye sönüyor 🤣🤣🤣

Back
X