Off sorma joum ya bende aynıyım hiç enerjim yok acayip sıkıldım. İnsan yüzüne hasret kaldım😓 yatıp yuvarlanıp duruyorum evin içinde😒
Aynenn bende yaaa biyere gitsen korona anneme gideceğidim babannemler korona olmuştu korktumm aynı binada oturuyolar ee kar geldiii busefer araba gitmezz kalıriz yollarda yanii bi guzel giyinip kuşanıp hamile hamile gezemedim hayalimdi oda 😒

Ay deme öyle kuzummm ne depresyonu Allah esirgesin bende iyiyim kuzum kahvaltı merasimi başlıyor şimdi 🤣🤣🤣
Kar depresyonu 😅😅 dışarı çıkmaya niyetlendiğim her güne karla başlıyoruz elhamdülillah 😅 gari kabullendim aha böyle oturup bekliyorum baharı😅😅😅😅
tenor.gif

Aynenn bende yaaa biyere gitsen korona anneme gideceğidim babannemler korona olmuştu korktumm aynı binada oturuyolar ee kar geldiii busefer araba gitmezz kalıriz yollarda yanii bi guzel giyinip kuşanıp hamile hamile gezemedim hayalimdi oda 😒
Aman dikkat et canım çok yayıldı vakalar ya bahar gelip havalar ısınmadan misafirlik işi yaş😬
Yürüyüş yapsak bi markete gidebilsek oda yeter aslında ama sabredelim bakalım martın sonu bahar herhalde 😅😅😅

Aman dikkat et canım çok yayıldı vakalar ya bahar gelip havalar ısınmadan misafirlik işi yaş😬
Yürüyüş yapsak bi markete gidebilsek oda yeter aslında ama sabredelim bakalım martın sonu bahar herhalde 😅😅😅
Vallahaa kızzz hahahaha buhaftadan sonra geliyo ilkbaharr 😂

Back
X