- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Valla bennn biraz daha ayakta idimmmDün neeetttiinn uyudunmu hemenn ben senden sonra lap diye gitmişim kızz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bennn biraz daha ayakta idimmmDün neeetttiinn uyudunmu hemenn ben senden sonra lap diye gitmişim kızz![]()
Nasılson canımmGünaydın kuzummmmm![]()
Hahahaha iyi oturuyo oda kaçta gidiyoki işeValla bennn biraz daha ayakta idimmmne dolunaymış adam da ayakta idi
sonra buraya göre 2 gibi bayılmışım
![]()
Günaydın
Eki Görüntüle 3031377
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
karamel Latte
İyiyim bebeğim ev işleri sonrasında kızlara gidicem sen nasılsın çiçeğimNasılson canımm![]()
Sabah 07.30 da kalkıyoruz 08.00 de evden çıkıyor kuzumHahahaha iyi oturuyo oda kaçta gidiyoki işe
Benimkiii kafasını koyduğu gibi uyurrrSabah 07.30 da kalkıyoruz 08.00 de evden çıkıyor kuzumvalla oturuyor nhep bu dolunay yüzünden zombi gibi dolanıyoruzzz
![]()
Uyanmayıp da kış uykusuna mı yatcan hacıııı,Süreklii uyanmaktann ağrıyooooooo işteee
Nasıl gidiyo herşey yolundamı
Hersey gönlünce olsunn güzell kuzumm benimmmmUyanmayıp da kış uykusuna mı yatcan hacıııı,![]()
İyi ya umarım bu ay daha iyi olur
Aminnnn canm benim dua et bana da bu ay alayım bebemi sağlıkla tutup doğsunHersey gönlünce olsunn güzell kuzumm benimmmm![]()
Eevtt kuzumm ederimm tabikiiAminnnn canm benim dua et bana da bu ay alayım bebemi sağlıkla tutup doğsun
Gebişlerin duası kabul olurmuş![]()
Aynen umarım bu ay olur, artıkEevtt kuzumm ederimm tabikii
Transferemi başladın![]()
Sen kendini olumlu şekilde düşünürsen olacak kuzumm senin niye olmasınn herşeyde var bi hayırrrJ
Aynen umarım bu ay olur, artık![]()
Benimkiii kafasını koyduğu gibi uyurrr
Hep derdim nasıl uyuyon busefer ben ben uyuyorum o ayakta![]()
Valla geçen ay ben olumlu düşünüyodum iptal ettilerSen kendini olumlu şekilde düşünürsen olacak kuzumm senin niye olmasınn herşeyde var bi hayırrr![]()
Vardır ondada bir hayır kuzumm öyle düşünme benimde hep aydan aya atardık tupe başlayacağım zamanValla geçen ay ben olumlu düşünüyodum iptal ettiler![]()
Tatlı şey seni, muck muck
Eki Görüntüle 3031377
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
karamel Latte
Naptın balım dün gittin mi doktoraAminnnn canm benim dua et bana da bu ay alayım bebemi sağlıkla tutup doğsun
Gebişlerin duası kabul olurmuş![]()
Gittim kuzum aynıNaptın balım dün gittin mi doktora![]()