- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
kolay gelsin canımKızlarım hepinize teker teker yazamadım nasılsınız bugün temizlik günü misafirler geliyor hazırlık günü
Nasılsınız arada girerim yazarım öpüyorum kocaman siziii
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
dadı dizisinde de meleğin annesi öyleydi ya bazen çok mantıklı geliyor bana sürekli temizlemektenseSafiye gibi naylon poşet serelim
6 buçuk olduk kuzumÇok şükür kuzum iyim Allah a şükür
Sen kaç aylık oldun takviminde yoh
Kolay gelsin balımKızlarım hepinize teker teker yazamadım nasılsınız bugün temizlik günü misafirler geliyor hazırlık günü
Nasılsınız arada girerim yazarım öpüyorum kocaman siziii
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
İyiyim kuzum sabah 7 den beri motoru taktımNasılsın :)
Çok şükür iyiyim bebeğim Allah izin verirse pazartesi günü sabah çekileceğim kuzum benimFatmazell yavrum nasılsın iyimisin sonuç ne oldu merak ettim kuzum
Geleyim yardıma hemen canım benimmmİyiyim kuzum sabah 7 den beri motoru taktımkoştur koştur işleri yapiyorum çiçeğim sen
Aman iyi ol hemsom herşey yolunda gitsin inşallah rabbim yanında olsunÇok şükür iyiyim bebeğim Allah izin verirse pazartesi günü sabah çekileceğim kuzum benimsağol düşünüp merak ettiğin için
Ayhhh aşkom valla sabah beri geleydin ne iyi olurduGeleyim yardıma hemen canım benimmm
Allah razı olsun amin kuzum benimmAman iyi ol hemsom herşey yolunda gitsin inşallah rabbim yanında olsun
Bende iş güç tam monoton hayatİyiyim kuzum sabah 7 den beri motoru taktımkoştur koştur işleri yapiyorum çiçeğim sen
Yaaaaaaa maşallah sanaaa az kalmışş6 buçuk olduk kuzum
Oyyyy kurban olurum vallahi yakın olsa hemen gelirdimmAyhhh aşkom valla sabah beri geleydin ne iyi olurduyarısı da sabaha hamur işleri yapıcam gelebilirsin bana kahve yapsan kafi muhabbet edelim sadece buuuu
Hemde nasıl gelirdinnnOyyyy kurban olurum vallahi yakın olsa hemen gelirdimm
️ al bakalım yanına da lezzetli mi lezzetli
Haydi afiyet olsun bize
Eki Görüntüle 3033608
Yorum sizin
Hahahaah ayhhh kuzum kuzim benim yapıpta içmiş kadar oldum çiçeğim ellerine sağlık bebeğimmm himmmmmm çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?