• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayıll banaaaaaaa aşkomm bitanemm kuzummm lenoooşşummmm🥲🥲🥲
Yaâaaaaaaaaaa seni yumuş yumuş ederim kizzz tatlı tatlı birde konuşuyor banaaaaa :KK60::KK60::KK60::KK60: nasıl sarılmammm sanaaaa yerimmmmmmm seniiii:KK6::KK6::KK6::KK6:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaâaaaaaaaaaa seni yumuş yumuş ederim kizzz tatlı tatlı birde konuşuyor banaaaaa :KK60::KK60::KK60::KK60: nasıl sarılmammm sanaaaa yerimmmmmmm seniiii:KK6::KK6::KK6::KK6:
Bende yeriiiimmmmmmm yerimmmmmm hemdee nasılll şapurr şupuuurrrrrr 🤤🤤🤤

Aayy türkiye maçı var kocam çok fena kıyamet kopuyo evdee ben nereyee gideemmm:skandal:

Bende yeriiiimmmmmmm yerimmmmmm hemdee nasılll şapurr şupuuurrrrrr 🤤🤤🤤

Aayy türkiye maçı var kocam çok fena kıyamet kopuyo evdee ben nereyee gideemmm:skandal:
Yaaaaa 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
Aynısı bizde de varrrrr Türkiye bir gol ataydı iyiydi ya offf bende stres oldummmm:KK17::KK17::KK17:

• Komik
Evettt yaaaa tamda penaltiydı atacagıdiiii kocami deli ettilerrr benimde kız duyduu tepinde içinde :KK70:
Offff atamadı penaltı gıcık oluyorum böyle olunca :KK12::KK12:
Ahhh kuzummm demiştir babamı nee oldu da delirttilerrrr :KK17::KK17:
Kızçe dünyaya gelmeden Corona gördü savaş gördü kupa maçlarını gördü nasıl bir nesil gelecek gelmekte olan :skandal::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

• Komik
Offff atamadı penaltı gıcık oluyorum böyle olunca :KK12::KK12:
Ahhh kuzummm demiştir babamı nee oldu da delirttilerrrr :KK17::KK17:
Kızçe dünyaya gelmeden Corona gördü savaş gördü kupa maçlarını gördü şanslı valla :skandal::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahahahahah ayyy sormaaa evettt herşeyi gördü yaaaa evde fena küfürler dönüyorrro_O
Gene gol geldi diğerden 3 oldu eneee 🙄

giphy.webp

günaydınnn çiçekleriimmm ❤️:KK72:

Amin inşallah kuzum Kontrol amaçlı bakılacak❤️😍
Hadi bakalım güzel haberlere inşallah 😍 çizik de atsa bari girince bebişin tutunma şansını artırıyor diyorlar 😍
Hayırlı cumalar canım benim 😍 😍

Back
X