- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah belki Ramazan da uykulu olur gitme zHahahahaha ramazan ağzını degilde işe yaramayy parmaklarına biyerine bağlamak en mantıklısı bencedeeulan pare yaaa dalma biyer eyavvv
Bakalımm hahaha hele ben Ramazanda sahurları çok sık hazırlayamam herhalde ya esim diyo ben hazırlarımm diye zaten bekleyememHahah belki Ramazan da uykulu olur gitme z
Eşim de diyor sen kalkma diye ama bakalım kaçırdığımız yerde onlar kendileri hazırlar.Bakalımm hahaha hele ben Ramazanda sahurları çok sık hazırlayamam herhalde ya esim diyo ben hazırlarımm diye zaten bekleyememesim için çok zor oldu ya
Ohh miss gibi koktu afiyet bal şeker olsun fıstığımSelam bir kahve molasıyla ben geldimEki Görüntüle 3034632
Beraber olsaydı kurabiyemOhh miss gibi koktu afiyet bal şeker olsun fıstığım
Iyi yapmıssınn canoo bende başlayabilsem onaEşim de diyor sen kalkma diye ama bakalım kaçırdığımız yerde onlar kendileri hazırlar.
Ben zaten açma falan yaptım bazlama da yaparım kolay olur sahurda
İyiym balımBeraber olsaydı kurabiyem
Nasılsın
Bir iki tepsi yap at sende eşinde rahat olursunuzIyi yapmıssınn canoo bende başlayabilsem ona
Aynennn başlıcam eşime diyorum yapiyim yok diyor buseferr sırf yorulmiyim diyeBir iki tepsi yap at sende eşinde rahat olursunuz
Acima hazırlasın senide çağırsın oohh hamileliğin keyfini cikarBakalımm hahaha hele ben Ramazanda sahurları çok sık hazırlayamam herhalde ya esim diyo ben hazırlarımm diye zaten bekleyememesim için çok zor oldu ya
Wordabl miİyiym balımşu sıralar denk gelemedik arada girip çıkıyorm. Kelime oyununa taktım baktım unutkanlık aldı başını gidiyor
Sen nasılsın napıyorsun
Word lanes canımWordabl mi
O zaman yardım edecekAynennn başlıcam eşime diyorum yapiyim yok diyor buseferr sırf yorulmiyim diye
Hahahah gece beni hayatta birşey yedirmek için çagirmaz düzensizlik oluyo diyeAcima hazırlasın senide çağırsın oohh hamileliğin keyfini cikar
Aynen tekbaşına hazırlıycak yapcak birşey yok zaten yoruluyorum artıkk gittikçeO zaman yardım edecekya da tek başına sahur hazırlayacak
Sağolasın kuzum beraber olsunAfiyet balll olsunnnnn
Bende bu hafta faZla giremedim kuzum napıyım bende valla nişan var ona hazırlanıyorum şimdi. İyi yapmışsın kız arada bende oynuyorumİyiym balımşu sıralar denk gelemedik arada girip çıkıyorm. Kelime oyununa taktım baktım unutkanlık aldı başını gidiyor
Sen nasılsın napıyorsun
Geçen bohça giden miBende bu hafta faZla giremedim kuzum napıyım bende valla nişan var ona hazırlanıyorum şimdi. İyi yapmışsın kız arada bende oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?