• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar canımm 😍gerçekten hava böyle olunca insanın içi aydınlanıyo bi enerji doluyo

Amin inşallah canım güzel bir hafta olsunnn inşallah :KK36::KK36: şarkı da süper :ıslık::ıslık::rapci::rapci:

Ay çok şükür iyi olmana sevindim ozommmmm iyiyim bende napayım şimdi hatim vardı kızlarla okuduğumuz onun duasını yapacağım :KK22::KK36:
oyy Allah kabul etsin canım benim 🥰 ben de bayağıdır kuran sayfasını açmadım valla kıskandım sizi 👩 rabbim kabul etsin inşallaahhh

Günaydın canım 😘😘😘😘😘
Günaydın kizlarrr bugün hava misss gibi maşallah diyelim hasret kalmistik ya 😍

oyy Allah kabul etsin canım benim 🥰 ben de bayağıdır kuran sayfasını açmadım valla kıskandım sizi 👩 rabbim kabul etsin inşallaahhh
Aminnn inşallah canım Rabbim niyetlerimizi kabul etsin çiçeğim 😘🥲 sen kendini bir toparla da yaparsın kuzim önümüz ramazan zaten bol bol dua edeceğiz inşallah 🤲🏻🌼💜🍒🎀🎀🌻🌹😍

Aminnn inşallah canım Rabbim niyetlerimizi kabul etsin çiçeğim 😘🥲 sen kendini bir toparla da yaparsın kuzim önümüz ramazan zaten bol bol dua edeceğiz inşallah 🤲🏻🌼💜🍒🎀🎀🌻🌹😍
Evet bebişim. şükürler olsun böyle özel bir ayımız var. bol bol dua edelim. inşallah rabbim ellerimizi boş çevirmesin 🥰

Back
X