- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Burası sımsıcak güneşliGünaydın canım burada hava çok güzel güneşli bir hava var sizin oralar nasıl![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası sımsıcak güneşliGünaydın canım burada hava çok güzel güneşli bir hava var sizin oralar nasıl![]()
Güneşli bir sabahtan hepinize günaydınlar, hayırlı haftalar, keyfiniz, neşeniz bol olsun
Güneşi görünce içim kıpır kıpır oldu tutamadım kendimi
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Cemoos
Fatmazell
bir mucizee
D u t
Saliha40
coconatt Y yagmurdansonra N NesNa S sebbo M MaviMabellee G gunces
PiXiEE @B O Z A
Mcz09
BlueBerry4268
Güneşli bir sabahtan hepinize günaydınlar, hayırlı haftalar, keyfiniz, neşeniz bol olsun
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Cemoos
Fatmazell
bir mucizee
D u t
Saliha40
PiXiEE @B O Z A
Mcz09
BlueBerry4268
Ay çok şükür iyi olmana sevindim ozommmmm iyiyim bende napayım şimdi hatim vardı kızlarla okuduğumuz onun duasını yapacağımcanımm iyiyim kendime geldimsen nasılsın tatlışımm
oyy Allah kabul etsin canım benimAy çok şükür iyi olmana sevindim ozommmmm iyiyim bende napayım şimdi hatim vardı kızlarla okuduğumuz onun duasını yapacağım![]()
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Cemoos
Fatmazell
bir mucizee
D u t
Saliha40
PiXiEE @B O Z A
Mcz09
BlueBerry4268
Aminnn inşallah canım Rabbim niyetlerimizi kabul etsin çiçeğimoyy Allah kabul etsin canım benimben de bayağıdır kuran sayfasını açmadım valla kıskandım sizi
rabbim kabul etsin inşallaahhh
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Cemoos
Fatmazell
bir mucizee
D u t
Saliha40
PiXiEE @B O Z A
Mcz09
BlueBerry4268
Günaydın cemossssssssssesss enerjik 17 lik kızımız geldiiiiGünaydın canım
Günaydın kizlarrr bugün hava misss gibi maşallah diyelim hasret kalmistik ya![]()
dimi bir güneş bile insanın havasını modunu değiştirebiliyorGünaydın canım
Günaydın kizlarrr bugün hava misss gibi maşallah diyelim hasret kalmistik ya![]()
çok şükür iyiyim canım sen nasılsınAy çok tatliş bir şarkı
Nasılsın canım![]()
Evet bebişim. şükürler olsun böyle özel bir ayımız var. bol bol dua edelim. inşallah rabbim ellerimizi boş çevirmesinAminnn inşallah canım Rabbim niyetlerimizi kabul etsin çiçeğimsen kendini bir toparla da yaparsın kuzim önümüz ramazan zaten bol bol dua edeceğiz inşallah
![]()
Enerjik olan bensem çok yaniliyosun dostumGünaydın cemossssssssssesss enerjik 17 lik kızımız geldiiii![]()
Aminnn inşallah ozommmmEvet bebişim. şükürler olsun böyle özel bir ayımız var. bol bol dua edelim. inşallah rabbim ellerimizi boş çevirmesin![]()
Bende iyiyim çok şükür napalım işte ev iş gücçok şükür iyiyim canım sen nasılsın![]()
bitmez o canım yap yap aynı bazen evde bizden başkalarının dolaştığını düşünüyorumBende iyiyim çok şükür napalım işte ev iş güc![]()
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
Lna16
Tiniminimavihanim
Cookiie
Cemoos
Fatmazell
bir mucizee
D u t
Saliha40
PiXiEE @B O Z A
Mcz09
BlueBerry4268
iyiyim minnoşum sen nasılsın napıyorsun keyfin nasılNasılsın maviş![]()