- 25 Ağustos 2019
- 62.410
- 119.752
- 698
- 31
Heeehhh şöyleee yaaaaabibebğimm saldım artık bıraktım takmamaya çalışıyorum gene korunmuyorz ama ekstra bişide yapmıyorum eskisi gibi Türkiye’yi bekliyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeehhh şöyleee yaaaaabibebğimm saldım artık bıraktım takmamaya çalışıyorum gene korunmuyorz ama ekstra bişide yapmıyorum eskisi gibi Türkiye’yi bekliyorum
![]()
Göbüştenİsırr beybiii neremdenn![]()
Napiiyinn aşkomm
Evi hallletim duş aldım çiçeğimm yemeğe girişcem walla usandım her gün her günNapiiyinn aşkomm
Ben çay yaptım gel dinleneme çayı üç bebikimEvi hallletim duş aldım çiçeğimm yemeğe girişcem walla usandım her gün her günsen napıyonn canısıı
![]()
Ahhh içmez miyim paremmm ne güzel gider
Vallahaa hergün yemek işi bendede bitmezz bende usandımm yaEvi hallletim duş aldım çiçeğimm yemeğe girişcem walla usandım her gün her günsen napıyonn canısıı
![]()
13:24 ten bildiriyorum joummmmmVallahaa hergün yemek işi bendede bitmezz bende usandımm yaoturuyoreee dizi izliycukkk şuan saat 20.24
![]()
Abooovvv epeyy geridesin yavv13:24 ten bildiriyorum joummmmm![]()
Ben bu saatte bugün komşuya indim13:24 ten bildiriyorum joummmmm![]()
Ahhh ahh bilmez miyimMalesef canım sorma benimde çok fazla odaklı adete yakın resmen kendimi kısıtlıyorum herşeyden aman varsa birşey olmasın falan diye. Aptal gibiyim işte![]()
Yok canım onu dememiştin onu hiç bu ismi hatırlamıyorumAhhh ahh bilmez miyim
Kasığım ağrıdı belim ağrıdı uykum var halsizim de acaba var mı ki
Kuzum ben sana Sabri cavkaytarı da demiş miydim
İnstadan baksana Bi ben çok beğeniyorum çok içten ve samimiYok canım onu dememiştin onu hiç bu ismi hatırlamıyorum
Şimdi baktımda karşıda kalıyor sanırım bana göre kuzum ya. Ama yinede bir görüşmeye gidebilirim belki başlamadan evvel. Ben bahçeci fulyadan mehmet reşit asoğlu na almıştım birde randevu sonra havalardan dolayı gidemedik falan. Birkaç kez aradılar tekrar kolandakinden memnın ayrılınca kaldı birdaha orasıdaİnstadan baksana Bi ben çok beğeniyorum çok içten ve samimi
Ben Bi kaç defa soru sordum cevap bile verdi öyle ego yok gibi
Diğer bütün Dr Lara da yazmıştım kimisi sekreteri mi ne cevap veriyordu gelip görüşmeniz lazm daha detaylı bilgi için falan diyodu
Onu ben de çok düşünmüştümŞimdi baktımda karşıda kalıyor sanırım bana göre kuzum ya. Ama yinede bir görüşmeye gidebilirim belki başlamadan evvel. Ben bahçeci fulyadan mehmet reşit asoğlu na almıştım birde randevu sonra havalardan dolayı gidemedik falan. Birkaç kez aradılar tekrar kolandakinden memnın ayrılınca kaldı birdaha orasıda
Rabbim iyilik, sağlık,huzur versin canım benimAleykümselam kuzum anladım sağlık olsun iyi ol daçok şükür iyiyim bende
![]()
Komşuya gitmekte yok .. corona var .Ben bu saatte bugün komşuya indimkahve icmeye