- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
İnşallah canım doğanın kanunu yapacak bişi yok tatlımTamam canım bitince okursun hiç sorun değil buda Allahtan gelen birşey
Son regln olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım doğanın kanunu yapacak bişi yok tatlımTamam canım bitince okursun hiç sorun değil buda Allahtan gelen birşey
Son regln olsun inşallah![]()
Tamam parem sağolasın eline sağlıkŞuan 3 kişi regli okuyamıyor sonra.okuma yapicakalar
Tabikide kuzumİnşallah canım doğanın kanunu yapacak bişi yok tatlım![]()
Burda bir suru üyelik açtım olmadığım gibi davrandım... konuya bakNoldiii gı![]()
Sagoll aşkilateemm
Oyy bende özledimm bibebeğimmSagoll aşkilateemmneler yapıyosun ozlendinnn
![]()
Napayimmm şini herife hizmettt hahaha iftarı bekliyore yemek hazır salata etcem şiniOyy bende özledimm bibebeğimmYeni Ütü yaptım buralara göz atayım dediim çiçeğim sen napıyonn
![]()
Beni nasıl unutursunn
Daha iki dakika var kız tövbe tövbe
Siniden halledemdee çıksın arada demiştir sosssyyyoooooooooooDaha iki dakika var kız tövbe tövbe
Allah razı olsun canım benim, cümlemizin oruçları kabul olsun inş![]()
Efettt
Suyu ağzından başka her yere döktü yazık
Yaa ben gene etiket şeyisinin yanlışını yapmışım off şimdi sana özel bir gifimle geliyorum kuzucummBeni nasıl unutursunn![]()
Neeyyy bizi aradan mi cikartiyo yaniiii beybiSiniden halledemdee çıksın arada demiştir sosssyyyooooooooooo![]()
Özel gif miYaa ben gene etiket şeyisinin yanlışını yapmışım off şimdi sana özel bir gifimle geliyorum kuzucumm![]()