Ahahaha kız sonra 3 ay kalırsın onlaa heeHoşuma giden değilde bazen şeytan dürtüyor gıcık bir şey yap diyebir gün minnoşun hellası gibi gıcık bir nick ile gelirmişim hahah sopayla kovarlarsınız beni
Minnosprenses
Dut um günaydın
Nasılsın
Eşin nasıl oldu
Sağolun kızlar yarın anjuo olacak tekrar dua edin nolur açılsın damarı bu kezDutum kendini hiç düşürme hep duamdasınız açılacak inşallah iyi olucak. Rabbim geçicisini versin çok şükür erken farkettiniz şifasınıda vericek
8 kullanıyorumHadi yaagünde kaç tane estrofem içiyorsun balım. Dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma artırdılar mı dozajı
Başka bir önerileri var mı peki
Biliyorum ama doldu taştı yüreğim artık bıktım yani şu kelimeyi ne kadar doldurabilirim inanRabbimin imtihanı olduğunu unutma vakti zamanı gelince olacak sıkma canını ve öyle deme ve bu doktor biraz beceriksiz gibi yakın illerde başka doktor yok mu kuzu doktor değiştirsen belki senin için iyi olacak
Hoş geldin sefa geldin
Rabbim kolaylaştırsın Şafi ismiyle şifa versin çabucak toparlansın inşallahSağolun kızlar yarın anjuo olacak tekrar dua edin nolur açılsın damarı bu kez
Açılacak inşallah kuzum iyiyi düşün iyi olcak duamdasınızSağolun kızlar yarın anjuo olacak tekrar dua edin nolur açılsın damarı bu kez
Canım biraz sakin ol üzülme herşeyde bir hayır vardır. Başka bir yolu bir çaresi yokmuymuş bunun sadece o ilaçmıymış acaba ya bir narsuyunu denesenmi8 kullanıyorum
Yumurta varken daha iyi kalınlaşıyırdu geçen ay çok iyi gidiyordu Bi çatlatma iğnesi yapıp engellemediler
Tüpe başlayacağım ay 9 mm bile görmüştük
Ama bunlar inatla aynı şeyi yapıyor
Soruyorum hocam bu ay da mı olmayacak diye
Bana kızar gibi cevap veriyor
Senin vücudun farklı tepki veriyor Herkesin ki farklı
Ne zaman olacağını biz bilseydik adetten sonra 10 gün günde 8 ilaç kullan git transferini ol derdik diyor resmen of yettim bittin dercesine
10 yıl bekleyenler var diyor Bi tane bebeğiniz var şuan bekliyor sabırlı ol diupr
Neye olayım sabırlı inatla aynı şeyi yapıyorsunuz
Verdiği teselliye bak
Biliyorum ama doldu taştı yüreğim artık bıktım yani şu kelimeyi ne kadar doldurabilirim inan
Nasıl değiştireyim takip eden Dr la Bi ilgisi yok ki öteki ne derse o onu yapıyor
Transfer parasını da ödedik öyle olmasa belki başka yere taşısak nasıl olurdu Bi tane şey
Şeytan diyor yapmicam istemiyorum atın çöpe
Canım benim her şerde bir hayır vardır. Böyle düşünme, zamanı vardır zorlaştiriyorsa guzellestiriyordurDr dan çıktım bok gibiyim
Bıktım tükendim artık ben şu isteği alsın içimden Allahm artık yoruldum tükendim olmuyor nasip olmuyor
Rahim incelmiş kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen
Açılacak dutum,rabbim büyük. Dualarımız var hep sizinleSağolun kızlar yarın anjuo olacak tekrar dua edin nolur açılsın damarı bu kez
Eğlenmek için bende izlerdim canım çok komiktiAdnan vardi bizamanlarda nasil izledim a2 yi.. iki ayat okur sonra kalkıp oynarlar di kafam bi türlü almazdı olani biteni
Neyseki sana ruslar gelmişAhahaha kız sonra 3 ay kalırsın onlaa heeMinnosprenses ime minnoşluk yakışıyor hella yı gördükce rus bacılar aklıma geliyordu
Hahah sırada bekliyorsun Hee
Yaf senin can sağ olsun
Anamm mesaj nerde la daha yeni alıntı yapmıştımneyse minnoş işte sana diyim Minnosprenses
Evet ya minnoş böyle güzel bir daha değiştirirse bu defa acımadan gözardı edeceğimAhahaha kız sonra 3 ay kalırsın onlaa heeMinnosprenses ime minnoşluk yakışıyor hella yı gördükce rus bacılar aklıma geliyordu
Ahahaha kurtuldun minnoşum neyseki
Bencede mimlendi adı minnoşEvet ya minnoş böyle güzel bir daha değiştirirse bu defa acımadan gözardı edeceğim
Ah kuzum ya adama bak kendi ihmalleri yüzünden değil de vücut farklı tepki veriyormuş8 kullanıyorum
Yumurta varken daha iyi kalınlaşıyırdu geçen ay çok iyi gidiyordu Bi çatlatma iğnesi yapıp engellemediler
Tüpe başlayacağım ay 9 mm bile görmüştük
Ama bunlar inatla aynı şeyi yapıyor
Soruyorum hocam bu ay da mı olmayacak diye
Bana kızar gibi cevap veriyor
Senin vücudun farklı tepki veriyor Herkesin ki farklı
Ne zaman olacağını biz bilseydik adetten sonra 10 gün günde 8 ilaç kullan git transferini ol derdik diyor resmen of yettim bittin dercesine
10 yıl bekleyenler var diyor Bi tane bebeğiniz var şuan bekliyor sabırlı ol diupr
Neye olayım sabırlı inatla aynı şeyi yapıyorsunuz
Verdiği teselliye bak
Biliyorum ama doldu taştı yüreğim artık bıktım yani şu kelimeyi ne kadar doldurabilirim inan
Nasıl değiştireyim takip eden Dr la Bi ilgisi yok ki öteki ne derse o onu yapıyor
Transfer parasını da ödedik öyle olmasa belki başka yere taşısak nasıl olurdu Bi tane şey
Şeytan diyor yapmicam istemiyorum atın çöpe
Ben artık emin değilimBencede mimlendi adı minnoşdeğişmez artık bence
Heran her şey olabilirBen artık emin değilimgidip hella diye gelince sen neler yapıyorsun balım nasıl gidiyor ramazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?