- 25 Ağustos 2019
- 62.403
- 119.720
- 698
- 31
Benim yerime bebe ağlarr artıkkŞu bebe doğsun da bakalım ağlamaya fırsat kalıyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yerime bebe ağlarr artıkkŞu bebe doğsun da bakalım ağlamaya fırsat kalıyor mu![]()
AmiinnnEvet çiçeğim beraber tutacağız Allah izin verirse![]()
Sus kız ağlamak YokBenim yerime bebe ağlarr artıkkbugidişle o ağladıkça bende ağlayacamm gibi
![]()
Hahhaha bugün çıkmışım vardı giremedim kk ya bitanesi nasilsin❤
TamammSus kız ağlamak Yok![]()
Bazen oluyor kuzum ya bende geçen hafta aynı moddaydım. Kendini kapattıkça daha çok bunalıyor insan. Ağlamak yohhBenim yerime bebe ağlarr artıkkbugidişle o ağladıkça bende ağlayacamm gibi
![]()
Evet kız bizimkide o gün saat 2 yi geömişti geldi
5te okuyor yani
Bencede linclenirsin kuzum sakın yazmasen gündüz uyumaya çalış sabah
![]()
Dimi diyorum bendemii anormallik varrBazen oluyor kuzum ya bende geçen hafta aynı moddaydım. Kendini kapattıkça daha çok bunalıyor insan. Ağlamak yohhhep beraber oynayacuhh
Yok yok hepimiz de varDimi diyorum bendemii anormallik varr![]()
Olabilirrr musluğumda kırıldı yerinden oynadı bide ona sinirlerim bozulduu oturdum ağladımYok yok hepimiz de var
Belki bi yerlerde yine dolunay savaşları vardı![]()
Ya niye böyle olduk biz herkes durgun yorgun ümitsiz sorunluOlabilirrr musluğumda kırıldı yerinden oynadı bide ona sinirlerim bozulduu oturdum ağladım![]()
Hazır hazır bir son rutüş kaldı onuda 15 20 kala yapcam
İftar yemeği hazır mı bakim![]()
Sulu köfte börek salata vardı kuzumHazır hazır bir son rutüş kaldı onuda 15 20 kala yapcam
Senin hazırmı ne var menüde![]()
Off benimde en sevmediğim şey evde bir şeylerin bozulup kırılmasıOlabilirrr musluğumda kırıldı yerinden oynadı bide ona sinirlerim bozulduu oturdum ağladım![]()
Ayyy bilmiyorumm paremm ya nazaramı geldik anlamadımkiii buara hep burukYa niye böyle olduk biz herkes durgun yorgun ümitsiz sorunlu![]()
Canımm benimm ediyorumm hergün yürüyüş dün ve bugün havalar buruk günes yok hep yağmur vardı yarın bakalım iyi olursa çıkıcam geneOff benimde en sevmediğim şey evde bir şeylerin bozulup kırılması
Duygusallığınj severim kuzum yarın hava güzel olursa yürüyüşe çık iyi geliyor![]()
Elemtere fis kem gözlere şişAyyy bilmiyorumm paremm ya nazaramı geldik anlamadımkiii buara hep buruk
Aaaa geçmiş olsun kuzumİlaç zaten alıyorum da kötü oluyorum ya baya midem falan bulanıyor ağır oluyor dedim bir gün tutup bir gün tutmayım kışında borçları tutarım dedim![]()
İyiyim valla kuzum yeni oturdum çay ve bana dizisi bakıyoruz sen nasılsın ballı lokumummmm păremHahhaha bugün çıkmışım vardı giremedim kk ya bitanesi nasilsin❤![]()