- 18 Kasım 2020
- 20.763
- 49.950
- 548
Ev temizlik uğraşıyorum hep canım sen ne yapıyorsun bakalimNapiyin kuzum görüşmeyelii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev temizlik uğraşıyorum hep canım sen ne yapıyorsun bakalimNapiyin kuzum görüşmeyelii
Az benim evide yap ben yapamıyorum artık çöktümEv temizlik uğraşıyorum hep canım sen ne yapıyorsun bakalim![]()
Yakın olsam inan yardım ededimAz benim evide yap ben yapamıyorum artık çöktüm![]()
Ben bugün yiyip yaticam bide boyke deniyecem![]()
Sahura kadar ben![]()
Ben 3 gündür yiyip yatıom ezandan 10 dk ömce niyet etmek için kalkıyorum 1 bardak su içip uykuya devam ediyoruzBen bugün yiyip yaticam bide boyke deniyecem
Ooyyy minnoşumm benimm ball sen iyi oldaYakın olsam inan yardım ededim![]()
SanmiyorumHahha bi yıldız tilbe bi tarkan dinleyelim arka arkaya
Yıldız banlimi bakmadım da
O zaman sarılalımBen ben ben![]()
Allah'ım kahve seven yokmu benden başka![]()
Nerelerdeydin çiçeğim sahur hazırlıklarında mıydınEki Görüntüle 3042782
Bennnn tabisiiii de
Sahur da bile böyle geziyorum her gece yetismezee kuru kahve yiyorum o derece düşünüküm kahvenin her türlüsüne
Hamile kalırsam nasıl bırakılır bu alışkanlık bilmiyorum![]()
Iftar sonrası şöyle sakin bir şarkı iyi gider
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
Ah kuzum regliydim yaaa o kadar çok zikirler cüzlar birikti ki dün geceden beri hem cüz hem zikir namaz yemek derkenNerelerdeydin çiçeğim sahur hazırlıklarında mıydın![]()
Oyyy gönlü güzelim ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallahAh kuzum regliydim yaaa o kadar çok zikirler cüzlar birikti ki dün geceden beri hem cüz hem zikir namaz yemek derken
Sonuç olarak burdayım şükür
Sahur hazırlığına erken bebişim
Sen naptın çiçeğim![]()
Çiçeğimm ellerine sağlık nefiss bayılırımm
Aminnn inşallah kuzummm Aminnn hepimizin duaları kabul olsun inşallahOyyy gönlü güzelim ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah
Ben ne yapayım yataktayım uykumu getirmeye çalışıyorum![]()
Gel çiçeğim birlikte yiyelimÇiçeğimm ellerine sağlık nefiss bayılırımm![]()
Yarın tutmayacağım dinlenme günüm hahaha kocişde gececi orada yiyip geliyor öyle yaniAminnn inşallah kuzummm Aminnn hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Abooo sahur yaptınız mı ne çabukimsak kaçta kesiyor orda
İyi uykular çiçeğim![]()
Sağol kuzum yemiş kadar oldumGel çiçeğim birlikte yiyelimkendim yapmadım çiçeğim hazır
![]()
Heeee o zaman süper aşkomYarın tutmayacağım dinlenme günüm hahaha kocişde gececi orada yiyip geliyor öyle yani
Sağol kuzum yemiş kadar oldum![]()