- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Güle güle gitt paremmm melekler gibi mis gibi uykuu çekkYedim yattım saatin alarmı çaldı uykum kaçtı bir daha yedimezan okunuyor giderim canım uyku tepemde gel gel bana diyi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle gitt paremmm melekler gibi mis gibi uykuu çekkYedim yattım saatin alarmı çaldı uykum kaçtı bir daha yedimezan okunuyor giderim canım uyku tepemde gel gel bana diyi
![]()
Ben de teravih den sonraHe valla enerjikim şuan bomba gibiyimm
![]()
Hoş geldin abla aminÜç kere vuruyoz demi :)
Tık tık tık
Hayırlı sahurlar kızlar bi selâm vereyim dedim
Keyfiniz mutluluğunuz daîm olsun![]()
3 4 gibi Herkez dökülüyor buraya herkez minnoşVala öyle herkes uyuyor herhalde sahurlayan kimse yok![]()
Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar
Allah kabul etsin canım ne güzel böyle şeyleri duyunca çok seviniyorumBurdayım kurabiyem
Cüzlar vardı onları okudum zikir çektim
Ondan bebeğim yoktum![]()
Hahahahaha grubun nöbetçisi tinnoş
Bende bitkin haldeyim ezana 2 buçuk saat var.. azucuk uyusam diyorumSelam canım iyilik güzellik sahur yaptik ezan bekliyorum namaza gidicem sen nasılsın![]()
Aminnn inşallah canım Allah razı olsunAllah kabul etsin canım ne güzel böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum![]()
İki saat sonra bende giderimm linoooşşşHahahahaha grubun nöbetçisi tinnoş
Kuzum ezan okunacak onu bekliyorum namaz sonra kapiş yatak hahahaha
Sen bekle aşkım![]()
Ya uyanamazsanBende bitkin haldeyim ezana 2 buçuk saat var.. azucuk uyusam diyorum![]()
Ahh bu bende de varr kuzummm bir tanesini bile atlamak istemiyorum elimizden geldiğince yapıyoruz Rabbim kabul etsiin dolu dolu geçsin inşAllahAminnn inşallah canım Allah razı olsun
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah, bizi salihlerden eylesin kabul olan kullarından eylesin çiçeğim
Ramazan geldi nasıl içim içime sığmıyor bir bilsen ..
Rabbim tamamlamayi nasip etsin kuzum herşeyi yapası geliyor insanın yetiştiremicem diye korkuyorum![]()
Oh Allah kabul etsin çiçeğim valla zikirmatikle geziyorum her yere hahahaha dilimde sürşüyor bazen Allah affetsin sakin sakin çekip sonra gene hızlanıyorumİki saat sonra bende giderimm linoooşşşbende zikirleri tamamlayım az kaldı çiçeğimm
![]()
Evet çiçeğim ramazan dolu dolu geçsin inşallah birtanemAhh bu bende de varr kuzummm bir tanesini bile atlamak istemiyorum elimizden geldiğince yapıyoruz Rabbim kabul etsiin dolu dolu geçsin inşAllah![]()
Aminnn çiçeğimmOh Allah kabul etsin çiçeğim valla zikirmatikle geziyorum her yere hahahaha dilimde sürşüyor bazen Allah affetsin sakin sakin çekip sonra gene hızlanıyorum![]()
Çok şükür aşkommmAminnn çiçeğimmBulaşık makinesi yerleştirrken boş anımızda artık alıştık ya iyice kuzumm dilimize dolanıyor çok şüküüürr
![]()
Allah rahatlık versiin LinoşummmmÇok şükür aşkommmbebeğim bende namaza gideyim görüşürüz birtanem yarın dediğim öğlen inşallah hahahaha
![]()