• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedim yattım saatin alarmı çaldı uykum kaçtı bir daha yedim 🤣🤣🤣ezan okunuyor giderim canım uyku tepemde gel gel bana diyi🤣🤣🤣🤣
Güle güle gitt paremmm melekler gibi mis gibi uykuu çekk:anne::anne::KK60::KK60:

tkthao219-peach.gif

Allah kabul etsin canım ne güzel böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum 🥰
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun 🤲🏻💜♥️
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah, bizi salihlerden eylesin kabul olan kullarından eylesin çiçeğim 😍
Ramazan geldi nasıl içim içime sığmıyor bir bilsen ..
Rabbim tamamlamayi nasip etsin kuzum herşeyi yapası geliyor insanın yetiştiremicem diye korkuyorum 🤭🤭🥲🥲🥲🍒

Hahahahaha grubun nöbetçisi tinnoş 🤣🤣🤣🤣
Kuzum ezan okunacak onu bekliyorum namaz sonra kapiş yatak hahahaha 🤣🤣🤣🤣
Sen bekle aşkım 🤍
İki saat sonra bende giderimm linoooşşş:super::super: bende zikirleri tamamlayım az kaldı çiçeğimm🤲🏻❤️

Aminnn inşallah canım Allah razı olsun 🤲🏻💜♥️
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah, bizi salihlerden eylesin kabul olan kullarından eylesin çiçeğim 😍
Ramazan geldi nasıl içim içime sığmıyor bir bilsen ..
Rabbim tamamlamayi nasip etsin kuzum herşeyi yapası geliyor insanın yetiştiremicem diye korkuyorum 🤭🤭🥲🥲🥲🍒
Ahh bu bende de varr kuzummm bir tanesini bile atlamak istemiyorum elimizden geldiğince yapıyoruz Rabbim kabul etsiin dolu dolu geçsin inşAllah :KK60::dua::dua:

İki saat sonra bende giderimm linoooşşş:super::super: bende zikirleri tamamlayım az kaldı çiçeğimm🤲🏻❤️
Oh Allah kabul etsin çiçeğim valla zikirmatikle geziyorum her yere hahahaha dilimde sürşüyor bazen Allah affetsin sakin sakin çekip sonra gene hızlanıyorum 🤭🤭🤭🤭

Oh Allah kabul etsin çiçeğim valla zikirmatikle geziyorum her yere hahahaha dilimde sürşüyor bazen Allah affetsin sakin sakin çekip sonra gene hızlanıyorum 🤭🤭🤭🤭
Aminnn çiçeğimm❤️😍 Bulaşık makinesi yerleştirrken boş anımızda artık alıştık ya iyice kuzumm dilimize dolanıyor çok şüküüürr🤲🏻❤️

Back
X