Ayyy edersinn bak hiç hızlı ve acele etme yavaş yavaş ett ozenle yap gayet güzel çıkar yemekk ben hızlı yaptığımda güzel çıkmazdı yemekkYap çiçeğim akşama lojman bahçesinde iftar açacağız dedim ya yemekler benden inşallah güzel ederim
Ayy hadi inşallah yavaş ve özenli diyorsun okkeyAyyy edersinn bak hiç hızlı ve acele etme yavaş yavaş ett ozenle yap gayet güzel çıkar yemekk ben hızlı yaptığımda güzel çıkmazdı yemekk
ay ne güzel ya maşallah subhanallahÖyle vallahaa kuzu ben bile anlamadımm nasıl ne ara geldik bugünee haftaya perşembeden sonra artık kontroller sıklaşırr
sen aklını pattis soğanla mı yedin oss liraya patlıcan alınır da karnı yarık mı yapılıııııAyy hadi inşallah yavaş ve özenli diyorsun okkey
noldu looo sen neseli bir hatundun hemiBisey sormayın.. okumalar olmasa girmicem cok bunalımdayım.
Amin..
Aminn parem hepimizi inşallah
Yemek yaparken severek yappAyy hadi inşallah yavaş ve özenli diyorsun okkey
Kocişimin canı çekti bir haftadır edeyim de arkadaşlarla yesin adamcağızsen aklını pattis soğanla mı yedin oss liraya patlıcan alınır da karnı yarık mı yapılııııı
Amaaannn kuzu vallaha hamilelik sandığımız gibi değilmiiş boşa hayal etmeay ne güzel ya maşallah subhanallah
hadi bakammmKocişimin canı çekti bir haftadır edeyim de arkadaşlarla yesin adamcağızzatrn 4 kişilik yapacağım
hepsinin bi zorluğu var elbet kuzu :/Amaaannn kuzu vallaha hamilelik sandığımız gibi değilmiiş boşa hayal etmeben biran önce gelse doğursam diyorum yanii
Oyyy afiyet şifa olsun tatlımEki Görüntüle 3042782
Bennnn tabisiiii de
Sahur da bile böyle geziyorum her gece yetismezee kuru kahve yiyorum o derece düşünüküm kahvenin her türlüsüne
Hamile kalırsam nasıl bırakılır bu alışkanlık bilmiyorum
Aminnnn aynı dua benden de sana paremm
Bende yatıyordum taa ki kaynanam arayana kadar. Geliyor falan sandım aradığını görünce hemen fırladımAmannn napcan kalkıpp yat aşşağaaaa
Eee yanii ne üzgün atıyonn manyakkkhadi bakammm
hepsinin bi zorluğu var elbet kuzu :/
Hahahahahahahaha ayyyy o halini düşünemiyorumm gözümün önünden geçti o kalkışınnBende yatıyordum taa ki kaynanam arayana kadar. Geliyor falan sandım aradığını görünce hemen fırladım
derdinle dertleneyim dedim ne var yaniğğğEee yanii ne üzgün atıyonn manyakkk
Ben üzülmüyorumm kızzz sankii hapşurduğum gibi doğuracamda mubarekkderdinle dertleneyim dedim ne var yaniğğğ
AhahahHahahahahahahaha ayyyy o halini düşünemiyorumm gözümün önünden geçti o kalkışınngeliyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?