• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bilmiyorum bende ilk kez denk geldim. Birde İstanbul'da yaşayan var ise Eyüp Sultanı ziyaret etmenizi öneririm oranın maneviyati çok çok iyi gelir bana her zmaan ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama çok sorunlu oldu doktorum bana kısirsin çocuğun olmaz dedi amh 0.1 çıktı yaşım 39 tek tüpün kapalı çıktı hormonlardan dolayı MR çektirdim hipofiz bezimde 3, mm adenom çıktı hatta gittiğim doktor ameliyat olman lazım dedi ki o ay hamile oa ihtimalim vardı bebeği alabiliriz dedi ve vs ama Allah'ıma şükürler olsun kızım sağlıkla geldi bende iyiyim çok şükür Rabbim bir şekilde mucizevi bir şekilde ol dedi ve oldu tüp bebeğe karar verdiğimiz dönem geldi kuzumun haberi bize o dönem ailem gelmişti İstanbul'a babami burdski camilere götürdük hep en sonra Eyüp Sultana gittik orda çok içten dua ettim (fırsat buldukça giderim bende yeri çok ayrıdır ) orda akan sudan içtim hastalığıma şifa olsun diye yani sizlerin hikayelerini okudukça bazen ağlıyorum çünkü anlayabiliyorum sizleri ki muhtemelen sizler çok daha fazla uğraşıyorsunuz evlat sshibi olabillmek için o yüzden anne olmak isteyen arkadaşlarımın dualrinin yeri bende çok çok ayrıdır her duamda sizleri anıyorum 💞💝
Canımm Filizimmm Rabbim ne güzel sanaaa ne güzel nasip etmiiişş hamd olsunn🤲🏻🤲🏻😢😢😍😍 sende geçtiğin için bu yollardan bizi anlarsın.Bazen ya yok neden olmasın ki derken ertesi gün hayata küsüyorum çook değişik Rabbim bu yılda hepimize güç sabır versiin isyana düşürmesinn yolumuz belki meşakatli ama onlara bir gun kavuşma hayali herşeye bedel dualarında olmaksa çoook güzel teşekkür ediyorum canım snowumm ❤️🤲🏻😘🥰

Kara kedi gibi muhabbetin ortasına dalıyorum :KK53:
Sen olsan olsan böyle kedi olursun çiçeğim

luv-you-cute-kitten.gif

Back
X