- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Oo süperTatlı ilk işimizz harikasin bebişimm
Kolay gelsinn bugün şipsakkk cok güzel geçsin kazasız belasız
Varsa bi güzell malzemelerin hepsini çıkartırsın bende baktım uymadı eniyisi bugün ben bi iskender edeyimm
Hayırlısı inşaallahhh
Evett kuzuş tam çözülmedende kesiyorum ama iskender bana ince iş geldii üşendim şuanOo süperafiyet olsun kuzum iskenderi önceden soslayıp dondurucuya mı atıyorsun
Oo süper olur tabiEvett kuzuş tam çözülmedende kesiyorum ama iskender bana ince iş geldii üşendim şuan
Et yapcam iskender gibi kesip tavaya domates biber beraber pişiricem efsane oluyo
Ahahaha
hepsi de çok güzellllHiçbiri yokmenümüz; patlıcan kebabı, yalan su böreği, pirinç pilavı, kadayıf sarma, salata
oooooooo ben bunuğğğğ yerimmmmm of beee
gerekli olan malzemeler
Çık çık yoksa geç kalıyonOo süper olur tabiafiyet olsun kuzum
Bende menü arayışına çıkayım
Teşekkür ederim bebeğimmmhepsi de çok güzellll
kolay gelsinnn kuzu
oooooooo ben bunuğğğğ yerimmmmm of beeeeline sağlık minnoşum
gerekli olan malzemeler
bir bütün kuzu
bir adet tandır ocağı
aaaaa ikicik şey ne kadan abarttık kurbik
nasıl yapıyon kıymadan mıEvett kuzuş tam çözülmedende kesiyorum ama iskender bana ince iş geldii üşendim şuan
Et yapcam iskender gibi kesip tavaya domates biber beraber pişiricem efsane oluyo
Yooo bildiğinn kurban etten var buzlukta tam çözülmeden dilim dilim kesiyorum kuzumm biraz bekliyorum kesilecek hale geldimi kesiyorum nekadsr keseceksem yarısını hemen buzluğa atıyorumnasıl yapıyon kıymadan mı
evet baktım netten bi ara ben de yapim canım da çektiYooo bildiğinn kurban etten var buzlukta tam çözülmeden dilim dilim kesiyorum kuzumm biraz bekliyorum kesilecek hale geldimi kesiyorum nekadsr keseceksem yarısını hemen buzluğa atıyorum
Hello cikiletamGünaydın günaydın günaydınnn
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Jou
Noisy Girl
Fatmazell
BlueBerry4268
mavikelebek34
ASSOSyal
N NesNa
Cookiie
Minnosprenses
Hayırlı cumalar aşkom
Rabbim dualarımızı bu günler hürmetine kabul etsin inş canım benim
Hello cikiletam
Minnosum naptin dersleriHayırlı cumalar aşkom
HER TÜRLÜ severemBitter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?