• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halay.gif

Şu fujiya yelekli benim arkadaki mavili @Lna16 halay başı Minnosprenses Minnosprenses minnoş hele minnoş minnos😂😂😂😂
Onun yanındaki Fatmazell Fatmazell fatmam hemsom🥰
Aradaki bir mucizee bir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz😂😂🤣🤣🤣

En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortada 😂😂😂😂 Cookiie Cookiie

Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara 😂😂😂😂

Jou Jou
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ulaaannn alkış etmek bana göre değeeeelllllll bende araya girerr oynarim durmam ben:D

halay.gif

Şu fujiya yelekli benim arkadaki mavili @Lna16 halay başı Minnosprenses Minnosprenses minnoş hele minnoş minnos😂😂😂😂
Onun yanındaki Fatmazell Fatmazell fatmam hemsom🥰
Aradaki bir mucizee bir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz😂😂🤣🤣🤣

En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortada 😂😂😂😂 Cookiie Cookiie

Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara 😂😂😂😂

Jou Jou
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahaha paremmm alemsin :KK70: evet onlar hamiş zıplayamaz:KK70:şalvarlarımızı da çekmişiz ne güzel oynuyoruz öyle ohhh:KK49:

Yaaa çen bal mısın kaymak mısınnn. Küçük minnoşum benim hahaha 😅😅😅
Bak bak triplere bak. Hıhhh karnın mı ağrıdı. Siz profillerde sevişirken de benim ağrıyor bi kere hıhhhh
Aynen yaaaa dışarı buz
Dükksn küççük Bi klima ısıtmıyor suratsız koca patron laf edecek diye korkudan aç kapa aç kapa😒
Oyy ne ısıtacak ki küçük klima 😒
Küçük iremde Bi yere kadar🤣🤣
Ama lütfen küçükler değerli hahaha 😅😅 biz beleşe gittik muziimmm😅😅
Ben gisganirimmm önce ben olucam bak Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye görmedi bile :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Ula iki dk uzandık la 😅😅 hayır liste başı ben olcam 😅😅
Hahaah bakmafı profillerde geziyor 😠 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Yaf bi tebrik ettim geldim yaf uzanıyordum 😅 zaten şu soğukta uzanmaktan başka bişe edemiyim😅😅

Back
X