- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.951
- 548
Az kaldı az bitti nerdeyse nerdeyseEvett kuzu ya bulamıyorum seni pekkk bende vitaminlere koş gına geldi![]()

Kolay gelsin kuzum özletmw kendiniBende öyle kuzum kalkcam şimdi ortalığı toplamaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı az bitti nerdeyse nerdeyseEvett kuzu ya bulamıyorum seni pekkk bende vitaminlere koş gına geldi![]()
Kolay gelsin kuzum özletmw kendiniBende öyle kuzum kalkcam şimdi ortalığı toplamaya![]()
Ulaaannn alkış etmek bana göre değeeeelllllll bende araya girerr oynarim durmam ben![]()
Şu fujiya yelekli benim arkadaki mavili @Lna16 halay başıMinnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Onun yanındakiFatmazell fatmam hemsom
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortada![]()
Cookiie
Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
Gerçi geç gördüm ama afiyet şifa olsun Rabbim ibadet ve dualarını kabul etsin tiniminimmmAleyküm selamm Nesnammmbende şimdi iftar yapacamm sonra gelicem
![]()
O zaman daha büyük halay yapalımUlaaannn alkış etmek bana göre değeeeelllllll bende araya girerr oynarim durmam ben![]()
Bence mavili ben isteksiz yandan çarklı![]()
Şu fujiya yelekli benim arkadaki mavili @Lna16 halay başıMinnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
Cookiie
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
EvettAz kaldı az bitti nerdeyse nerdeyse
Kolay gelsin kuzum özletmw kendini![]()
Halayyy yerine roman havası açsann pareeeeeeeeeO zaman daha büyük halay yapalım![]()
Asıl istemezden korkucanBence mavili ben isteksiz yandan çarklı![]()
Özletmem canım ben sen özletiyorsun pek uğramıyorsunAz kaldı az bitti nerdeyse nerdeyse
Kolay gelsin kuzum özletmw kendini![]()
Hahahaha paremmm alemsin![]()
Cookiie
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
Hahha aynen bide bize engel olucaklar otursunlar yerlerindeHahahaha paremmm alemsinevet onlar hamiş zıplayamaz
şalvarlarımızı da çekmişiz ne güzel oynuyoruz öyle ohhh
![]()
Ben baya işe kafayı taktım evle uğraşıyorum şimde de kardeşim var onunla vakit geçiyorum gelip gidiyorum aradaÖzletmem canım ben sen özletiyorsun pek uğramıyorsun![]()
Nasılsın tatlımTünaydınn![]()
Oh ne güzel kuzum kardeşin gelmiş hoş güzel vakitleriniz olsunBen baya işe kafayı taktım evle uğraşıyorum şimde de kardeşim var onunla vakit geçiyorum gelip gidiyorum arada
Nasılsın tatlım![]()
Bak bak triplere bak. Hıhhh karnın mı ağrıdı. Siz profillerde sevişirken de benim ağrıyor bi kere hıhhhh
Oyy ne ısıtacak ki küçük klimaAynen yaaaa dışarı buz
Dükksn küççük Bi klima ısıtmıyor suratsız koca patron laf edecek diye korkudan aç kapa aç kapa![]()
Ama lütfen küçükler değerli hahahaKüçük iremde Bi yere kadar![]()
Ula iki dk uzandık la
Yaf bi tebrik ettim geldim yaf uzanıyordum