Iyiyim Minnosum şükür sen nasılsınNasılsın bebeğimmm
kısaca kahtalı mıçı deBende burada başlatırım sevişme şeysini
Bilemedik muximm ya
Yaf hala sana hitap şekli bulamıyorum
nereye bayılayımmBen mucim diiom
Iyiyim Minnosum şükür sen nasılsınkardeşin mi geldi
Nerde kızz yazmadımmı aa tüh bana yazıklar olsun dur bakayım
Ooo gözün aydın Minnosum, keyifler on numara desene maşallahEvet sosyalim burada
ben gidiyom yaaa hepiniz sevişinAhahahaha ama o hep bana yapıo banane bende yapayım birkez
Ahhahahaha yine gec kalmışım ne yaptığınızı çözmeye çalışıyorum
Şu fujiya yelekli benim arkadaki maviliLna16 halay başı Minnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Onun yanındaki @Fatmazell fatmam hemsom
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortadaCookiie
Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara
@Jou
@Catlak-kurabiye
Bak bu pp sana çok yakıştı mucişkoomm bi enerji geldi sanakısaca kahtalı mıçı de
nereye bayılayımm
Durrrrrrr bak sana şarkı söylicwmben gidiyom yaaa hepiniz sevişin
demiii ölü toprağı kalktı üğstümden bu kadar mı farkeder sosyalimBak bu pp sana çok yakıştı mucişkoomm bi enerji geldi sana
dur ben de sana söylimDurrrrrrr bak sana şarkı söylicwmay lov yu çiki çiki çiki ay lov you çaça çaça çaça ay lov yu bom bom bom
Ahahahahdur ben de sana söylim
çikita muz muz muz çikita muz çiki çiki çikitaaaağğğğğ
Bi silkelendin canimsu farkettimdemiii ölü toprağı kalktı üğstümden bu kadar mı farkeder sosyalim
Allaahhhhh
Çekillllll bende geliyorum
iki sahurdur kocaya sarıyorum burda hanım hanım minnoş minnoş takılsam daBi silkelendin canimsu farkettim
Kuru kuru yeme sos dökiki sahurdur kocaya sarıyorum burda hanım hanım minnoş minnoş takılsam da
kocayı yicem kıyır kıyır sanırım bu sahurda arrtık
Şu fujiya yelekli benim arkadaki maviliLna16 halay başı Minnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Onun yanındaki @Fatmazell fatmam hemsom
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren @tiniminihaniim arkadaki @Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortadaCookiie
Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara
@Jou
@Catlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?