• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii iftara doğruu koşun koşun ben sizi burda bekliyorum :işsiz::işsiz:

penguin-omw.gif
Hahajja bu ben :olamaz::olamaz::olamaz:

Hahahaha sesli güldüm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çiçeğim ben hep elde açıyorum çarşaf böreği 😍😍😍😍 yufkayı da çok nadir sorsan ne zaman kullandın en son belki de 1 seneyi geçti 🤭🤭🤭 böyle acil ansızın olursaaa misafir falan hazır öyle kullanıyorum çiçeğim 😍
Olsunnn yufkayla da güzel oluyor bebeğim içine harcını sürünce misssssss 😍😍😍😍
Gönder bende yemek istiyorum periiiiii🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Maşallah hamarat hatunsun😍😍
Çarşaf hiç denemedim ama onu elle uzatıyorsun dimi öyle olursa yapabilirim belki biegün deniyim🤣
Oklavayla biraz zor açıyorumda 🤭🤭
Böreğin hertürlüsünü seviyorum valla😋
Ah hemen kaba koyup kargoya veriyorum ciceğim 🤣🤣

Periiiii püflerini öğrenince hamur işleri çok basit beybisi yaparsın sennn aslında uğraşmak istemiyorsunnn di miiii :-):-):-)
Aslında mutfakta uğraşmayı seviyorum bebeğim. Ama ben un, nişasta gibi şeylere dokunurken içim tuhaf oluyor. Hamur işlerini yapıyprum evet ama yoğurma kısmında birşekilde hallediyoeum. Ama açarken sürekli unlama kısmı beni bitiriyor🤣🤣
Bir iki kere denedim birde amaan yok oklavaya yapıştı yok zor açıldı derken bıraktım. Sürekli yapsam alışırım aslında 🤣

Maşallah hamarat hatunsun😍😍
Çarşaf hiç denemedim ama onu elle uzatıyorsun dimi öyle olursa yapabilirim belki biegün deniyim🤣
Oklavayla biraz zor açıyorumda 🤭🤭
Böreğin hertürlüsünü seviyorum valla😋
Ah hemen kaba koyup kargoya veriyorum ciceğim 🤣🤣
Heee kuzum elle açılıyor yağlanıp da 🤪🤪🤪
Birgün denersin bebeğim kolay aslında 😍😍😍😍
Bende bende seviyorum börek hamur işinin her türlüsünü 🤪🤪🤪🤪
Gönder gelsin periiiiii 🤭

Aminnn inşallah saliş hepimizinkini inşallah 🤲🏻🌺💐
Aslında mutfakta uğraşmayı seviyorum bebeğim. Ama ben un, nişasta gibi şeylere dokunurken içim tuhaf oluyor. Hamur işlerini yapıyprum evet ama yoğurma kısmında birşekilde hallediyoeum. Ama açarken sürekli unlama kısmı beni bitiriyor🤣🤣
Bir iki kere denedim birde amaan yok oklavaya yapıştı yok zor açıldı derken bıraktım. Sürekli yapsam alışırım aslında 🤣
Hahahaha 🤭🤭🤭🤭
Sende hamaratsın kız Elhamdülillah 😍
Hamurla oynamayı seviyorsun yaparsın çiçeğim birgün elin alışınca zorlanmaz yaparsın yapa yapa insan alışıyor beybisiiii 🥰😘
Unlama kısmı en sevmediğim benimde çok döksen katı olur hamur açılmaz az döksen cıvık olur hamur toparlanmaz :olamaz::olamaz:
Tamam karar şart:hamarat::KK76::KK76:

Back
X