- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaajajaiç sesini hüsrana uğrattım ema sevdiğim insanlara da ımmmmm çok severim şımarırım
yaaa ben kuduruk değilimmm![]()
Hahahahaj evet tam dicektim iş yerinde bakma insanlar derler tövbe bismillah ne oluyor sesler gelinceeve gidince bakam![]()
Yaaaa seni yerimmmm fatmammm
Bende sana kocaman sarıldım yumaladınmmmm
Yaaaa sen ve suratsız don olmak Allah Allah kız iç sesimde oysa ne kadar enerjik güler yüzlü olduğunu söylediydi
Çakallarla Dans filminden bir kare Atacam sana ama
2 kudurmuş çift servet ve Fatma hahahaja![]()
Siz niye sevisiyonuz be iftar vakti neler oluyor yarabbimiç sesini hüsrana uğrattım ema sevdiğim insanlara da ımmmmm çok severim şımarırım
yaaa ben kuduruk değilimmm![]()
Siz niye seviyonuz be iftar vakti yöneler olsun yarabbim
Neler okuyorum ben![]()
Kıskandı mi paremmm hı hıSiz niye sevisiyonuz be iftar vakti neler oluyor yarabbim
Neler okuyorum ben![]()
Gellll senide yumuş yumuş edeyim paremmmmmBen gisganirim![]()
deliiii kızzzzzzzzzzzzzzzHahahahaj evet tam dicektim iş yerinde bakma insanlar derler tövbe bismillah ne oluyor sesler gelince
Ah servet ah Fatma![]()
sevişiriz öpüşürüz herşey vaaa seni de sevelim miSiz niye sevisiyonuz be iftar vakti neler oluyor yarabbim
Neler okuyorum ben![]()
Allah kabul etsin bidenem :*
Sevin benim mincirin beni öpün beniGellll senide yumuş yumuş edeyim paremmmmmgüzel kalpli paremmmm
Hahha o zaman evde otur Müge izleBende pazartesi gittim anama dünde anam bana geldi bugün yine onamı gideyim![]()
Noldu lokumumiinsanlar ne kadar garip tuhaf![]()
Ama bişey yapcakmışHahha o zaman evde otur Müge izle
Dışarı cıss cıss off kötü hava dalgaları falan varmış. Hatta dinozorlar şehre inmiş faln
Noldu lokumum![]()
Katmer katmer
Sevin benim mincirin beni öpün beni
Sarın beni sarmalan beni
Hep beni ama beni beni beni bihteriniz![]()
Allah razı olsun çiçeğim Rabbim tüm niyetlerimizi kabul etsin inşallahdeliiii kızzzzzzzzzzzzzzz
sevişiriz öpüşürüz herşey vaaa seni de sevelim mi
Allah kabul etsin bidenem :*![]()
Katmeerr