- 27 Mart 2019
- 30.508
- 113.157
- 598
Biliyormusun linosum o konuyuHahahahaj
Bunlar ateşli çift saliş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyormusun linosum o konuyuHahahahaj
Bunlar ateşli çift saliş![]()
Valla çakallar da dans da ki konu ise servetle Fatma onu biliyorum păremBiliyormusun linosum o konuyu![]()
Yok Bdv konu vardı onu diyorum demek bilmiyorsunValla çakallar da dans da ki konu ise servetle Fatma onu biliyorum părem![]()
Bilmiyorum părem ama merak ettim az aç konuyuYok Bdv konu vardı onu diyorum demek bilmiyorsun![]()
Ahhh keşke hamişimSende gellllllll
Sagoll kuzumm vardı da 90 dı sınırdaydı azçok ta busefer yükseldi umarım öyledirr bakalım yarın neolacak ne bitecekkAhhh keşke hamişimçok isterdim ve çok severim katmeri Erzurumlu arkadaşımın annesi hep yapardı giderdim yemeğe
Çiçeğim üzülme şeker konusunda hamilelik şekeri yok mi normalde gebeler de belki yediğin bişi dokunmuştur bebeğim normale döner stres yapma stres sıkıntı da etkiliyor şekeri...
Geçmiş olsun bebeğim
Hazır yufkada bile zor olanı yaparım benHımmm o zaman olur gidek yiyek
Dünde Zalım minnoş kömbe yapmışMinnosprenses
Yaf benim gibi üşengeç hatuna denir mi öyle şeylerhazır yufkaların nesi var koy arasına peyniri al sana börek
dimi kız
Yok ben izlemiyorum saliş hangi kanal daAnnenin sırrıdır dizisi izliyor musunuz
Yok ben izlemiyorum saliş hangi kanal da
Sıkma canını kuzum herşey çok güzel olacak stres yapmaSagoll kuzumm vardı da 90 dı sınırdaydı azçok ta busefer yükseldi umarım öyledirr bakalım yarın neolacak ne bitecekk![]()
Heee anladım kuzum hiç bakmadığım bir kanal
Inşaallah inşaallahh bitanemmmmSıkma canını kuzum herşey çok güzel olacak stres yapmahayırlı haberlerle gel inşallah
![]()
Tabikide kuzumKesinlikle canım yani aslında çok hamaratız ama herkese göstermiyoruz![]()
Ahaha hamaratlığımız dillere destan çatlağımBen görmedim duymadım bilmiyorumbugün pek bakamadum bende çoğunu kaçırdım
Peri ile üşengeçliğimizden ay pardon hamaratlığımızdan konuşuyorduk
Cookiie
Sen kimsinBen geldim ben Tatar Ramazan. Aman feno geldi çayı kapın gelin hadi mevzuuu var. Ex enişteniz instadaaan engelimi kaldırmış. Düştün elime ulannn gör bak neler edeceem sagaaaaa![]()
![]()
Bizi bilen bilir Salihaaa sen buralarda yenisün galüübaaaaSen kimsin
Buraya irkek giremez. . Ramazanda olsa giremezBen geldim ben Tatar Ramazan. Aman feno geldi çayı kapın gelin hadi mevzuuu var. Ex enişteniz instadaaan engelimi kaldırmış. Düştün elime ulannn gör bak neler edeceem sagaaaaa![]()
![]()
Kulaklarımı açtım fenomen seni dinliyorum anlat çabukBen geldim ben Tatar Ramazan. Aman feno geldi çayı kapın gelin hadi mevzuuu var. Ex enişteniz instadaaan engelimi kaldırmış. Düştün elime ulannn gör bak neler edeceem sagaaaaa![]()
![]()