Gebe mi de fasliBi anneler topigine biri yazmış bir kaç güne gelicek diye o kadar mayis anneleri herhalde unuttum şimdi
Vavvvv feno hızlısınÜyelik tarihine bak anlarsın bebek15de değil 18de geldik bu aleme yeni gelmedik geri geldiiiikkk
Yaktım gene pistleri itfaiyeyi bı arayın hele söndürrrsünnn
Değil galibaGebe mi de fasli
Yaaaaaaaaaaaaa Rabbim enerjimizi daim etsin bebeğimmmKızlarr enerjinize yetişemedim maşallah harikasınız hep böyle gülün
Engeli koyup kaldırmak ben pişmanım fenoooo nasıl yaptım böyle bı asrın hatasiniiii heryerden engellemişsin beniii miyaaaav miyaaaav miyaaavvv oluyor linamAbooooo hikayeyi okudumsakın dönerse hiç affetme o nasıl şeymiş öyle insan gibi ayrılsa imiş tövbe estağfurullah engeli koyup kaldırmak ne oluyor ya
Hepiniz güzel kıvırttırıyorsunuz 10 üzerinden 10 hepinize hahahahYaaaaaaaaaaaaa Rabbim enerjimizi daim etsin bebeğimmm
Coştuk bu geceKızlarr enerjinize yetişemedim maşallah harikasınız hep böyle gülün
Yok değil canımGebe mi de fasli
Yediğimiz radarlardan olacak zaar eski hızımız kesildi artıkım ben SalihamVavvvv feno hızlısın
Engeli koyup kaldırmak ben pişmanım fenoooo nasıl yaptım böyle bı asrın hatasiniiii heryerden engellemişsin beniii miyaaaav miyaaaav miyaaavvv oluyor linamKedileri çok severim ama 4 ayaklı olacak iki ayaklilara YAllaaaah
Coştuk bu geceKızlarr enerjinize yetişemedim maşallah harikasınız hep böyle gülün
Ben 100 hahahaHepiniz güzel kıvırttırıyorsunuz 10 üzerinden 10 hepinize hahahah
Merhaba gözelimmm sen neçesin kimsin bakiyimMerhaba çılgın avrad
Paremm daim olsunCoştuk bu gece
Ben 100 hahaha
Engeli koyup kaldırmak ben pişmanım fenoooo nasıl yaptım böyle bı asrın hatasiniiii heryerden engellemişsin beniii miyaaaav miyaaaav miyaaavvv oluyor linamKedileri çok severim ama 4 ayaklı olacak iki ayaklilara YAllaaaah
Oynaklar mı dersin kıvırtanlar mı hepsi burda fatmammmHepiniz güzel kıvırttırıyorsunuz 10 üzerinden 10 hepinize hahahah
Sen sonradan geldin sana sorulması gerekeni sanki sen hep bursaymışım gibi burda olanlara soruyorsunMerhaba gözelimmm sen neçesin kimsin bakiyim
Evet ya şimdiye gelmesi lazımdı kuzumm garibim girip çıkıyor bakıyorumKızlar moon da Yok bu kadar uzun ban ne oldu ki
Allah'ıma sopalik bir temiz döveydim keşke diyecektum de adam 195di be..iyi dedinnnnnn daha çok bekler
Ben deniz FatmazzelllaaaMerhaba gözelimmm sen neçesin kimsin bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?