Yaaâaa çiçeğim
Ayyyy amin AmiiiinnnBu oldu tam olarak Fenocum biliyor musun ben bununla evlenirim dedim hatta ilk beni arkadaşım seni biriyle tanıştıracam dedi foto gösterdi bende bakıyorum ama fotodaki diğer kişi için ben bunu istiyorum demiştimoda eşim olduu ben buna inanıyorum rabbim hayırlı eş nasip etsin sanada paremede hem göze hem gönlüze hitap etsiin
Neden çiçeğiim tenor sitesi var orada bir sürü böyle
Nasıl şeyler kuzuu
Ay ne bileyim çiçeğim ben yapamadım nasıl oluyor bana da atar misn nasıl oluyorNeden çiçeğiim tenor sitesi var orada bir sürü böyle
Amiiin linacim alırım sahurda bir dal duaniziiiAynen öyle fenooo o yüzden hakkında hayırlısı olsun
Hahahaha galiba kıskanıyorNasıl şeyler kuzuuseni bizden mi kıskanıyor
Daha yeni evlisiniz zamanla geçer kızlardan kıskanmasıHahahaha galiba kıskanıyor
Rabbim seni hayırlısı ile merhametli, anlayışlı , aklı selim Allah korkusu olan biri ile yollarını kesiştirsin inşallahAmiiin linacim alırım sahurda bir dal duaniziii
Hahahahaaha kızDaha yeni evlisiniz zamanla geçer kızlardan kıskanmasızamanla sıkılıyorsunuz zaten birbirinizden hahahaha
Çaktırmadan giriyorum bazen kk çay koyarken bilmem neeeeHahahaha galiba kıskanıyor
Ayyy amiiin amiin aminRabbim seni hayırlısı ile merhametli, anlayışlı , aklı selim Allah korkusu olan biri ile yollarını kesiştirsin inşallah
Oyy matmazelim bizi de düşünür yirim
Bir kaç gündür bu şarkıya taktım kürtçeden anlamıyorum ama tınısı ve sesleri çokk güzel sizde dinleyin istedim
Lna16
@Jou
MssPARE
Tiniminimavihanim
@bir mucizee
@NesNa
@coconatt
@Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
ASSOSyal
Allah kabul eylesiiinnn kuzummm hayırlı sahurlarBen gittim çiçekler sahura öptüm hepinizi iyi sahurlar
Hayırlı sahurlar kiraz güzeliiimOyy matmazelim bizi de düşünür yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?