Yaaa çokk güzel çokk bundan sonraki favori şarkım olucakTam anlamı için eşime sormam lazımdı tatlım, ben tek tük anlıyorum çünkü
Elim senin elinde ben sana can can, Gözüm senin gözünde ben sana kurban. Kirpiklerinin gölgesinde kamp kurdum sana yakın olmak için. Göğsümün solundan tutukluyum sana, kimseye şikayetim yok isteğim ile tutuklattım kendimi sanaBöyleymiş canım gerçi kürtçe çevirince anlamsız gelebiliyor orjinali daha anlamlı
Hemde ne panik hahahaja
Sağol kurabiyem Allah razı olsun atlattım şükür haftasonu yine devamke iftarKolay gelsin balım
Ohh döktürmüşsündür şimdi yemekleri
Hahaahahah gecelerin prensesi Linoş geldiii paremmmmNerdesin millet
Lna16 misafiri var
Minnosprenses iftar davetinde
Eeee diğer kizlar nerdesin
Duyun beni gelin buraya millet hu hu
Ben doğma büyüme İstanbul ama annem babam eşim DiyarbakırlıYaaa çokk güzel çokk bundan sonraki favori şarkım olucaksiz nerelisiniz peki Kürtçe bildiğinize göre doğu taraflarından mı
Ne kadar güzel bende Diyarbakırdayım 3 yıldır seneye tayinciyiz Allah izin verirseBen doğma büyüme İstanbul ama annem babam eşim Diyarbakırlı
Oyyy çiçeğim ben hiç anlamam kiBen geldim tık tık grubunun güzel kızlar Selamlar
Şimdi size bir soru olur mu bilemedim
Tinnoşumun toprakları geldi bu akşam Kayserililer elleri boş gelmemiş Romen de vardı yani arkadaşım olur kendisi ama kendi müslüman Türkçe konuşuyor biz gibi takır takır
Her neyse konuya geçeyim böyle olunca Türkler olunca için kıpır kıpır oluyor sevdiğim insanları masamda görünce
Şimdi Kayserili ablamlar elleri boş gelmemişler her zamanki gibi tatlısı yemeği ...
Menü de fazlaydı bende ama misafirler güveç ve tatlı getirmişler ikram ettim ama kaldı bende herşeyi fazla yapmıştım çünkü ..
Şimdi tatlı yenir her halukar da ama güveç etli yemeği hemen yenmez ve yeniden misafirlerim olacak yeniden yemek yapacağım güveç yemek ne olacak oruçlu olmasa Romenlerle paylaşırdım ama onlar da oruçlular ve hayvansal hiçbir gıda tuketmiyorlar oruçlu zamanlar da peynir yumurta bile dahil ..
Yanlarına koyayım dedim misafirlerin kabul etmediler...
Şimdi ben bu yemeği kaba koyup şoka atsam olur mu yemek olmayınca yenilse bozulur mu yani çıkarttığımda kızlar ...
Bilemedim sizlere sorayım dedim
Fatmazell
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Jou
N NesNa
Siz çevrimiçisiniz diye direk etiketleme yapayım dedim şimdi ben napayım ya
Sağol Fatmam şükürler olsun sağ salim elhamdülillah altından kalktıkOyyy çiçeğim ben hiç anlamam ki
Gözün aydın sağ salim atlatmışsın misafirlerini harikasın
Bence hiç bir şey olmaz çıktığında aynı lezzette oluyor canımBen geldim tık tık grubunun güzel kızları Selamlar
Tinnoşumun toprakları geldi bu akşam Kayserililer elleri boş gelmemiş Romen de vardı yani arkadaşım olur kendisi ama kendi müslüman Türkçe konuşuyor biz gibi takır takır
Her neyse konuya geçeyim böyle olunca Türkler olunca için kıpır kıpır oluyor sevdiğim insanları masamda görünce
Şimdi Kayserili ablamlar elleri boş gelmemişler her zamanki gibi tatlısı yemeği ...
Menü de fazlaydı bende ama misafirler güveç ve tatlı getirmişler ikram ettim ama kaldı bende herşeyi fazla yapmıştım çünkü ..
Şimdi tatlı yenir her halukar da ama güveç etli yemeği hemen yenmez ve yeniden misafirlerim olacak yeniden yemek yapacağım güveç yemek ne olacak oruçlu olmasa Romenlerle paylaşırdım ama onlar da oruçlular ve hayvansal hiçbir gıda tuketmiyorlar oruçlu zamanlar da peynir yumurta bile dahil ..
Şimdi ben bu yemeği kaba koyup şoka atsam olur mu yemek olmayınca yenilse bozulur mu yani çıkarttığımda kızlar ...
Fatmazell
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Jou
N NesNa
Yoruldun mu çiçeğiiimSağol Fatmam şükürler olsun sağ salim elhamdülillah altından kalktık
Sağol bebeğim bende kararsız kaldım yazayım dedim
Rabbim gönlündeki yeri en hayırlı şekilde nasip etsin tatlımNe kadar güzel bende Diyarbakırdayım 3 yıldır seneye tayinciyiz Allah izin verirse
Aminn inşallah NesnammRabbim gönlündeki yeri en hayırlı şekilde nasip etsin tatlımDiyarbakır çok güzel çok seviyorum ben
Ayyy süper o zaman canım evet abla pişirmiş sıcacık getirdi serviste hiç ısıtmadımmm öyle servis yaptım tamam o zaman ben direk kaba koyup dolaba atayım çok teşekkürler kuzumBence hiç bir şey olmaz çıktığında aynı lezzette oluyor canımTeyzem ısıtılmamış taze yemeğini hep koyar ordan biliyorum
Yemek yapmak yormadi kuzum bugün uyuyamadım ya fazla o biraz yordu yoksa geri kalanında birşey yok çiçeğim iyiyim Allah'a şükürYoruldun mu çiçeğiiim
Oyy ben gelmiş kadar oldum Linoşummm ellerine sağlık afiyet olsunnnBen geldim tık tık grubunun güzel kızları Selamlar
Fatmazell
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Jou
N NesNa
Yaaa seni yerim tinnommmmOyy ben gelmiş kadar oldum Linoşummm ellerine sağlık afiyet olsunnn
Valla bence dolapta bişi olmaz gibi bir kaç gün yiyn durun garii ben genelıkle hep bir yada iki günlük yapınca çok yemek nolur bilemedim bebeğimsuuu
Yaa severim seniiiYaaa seni yerim tinnommmm
Hatice ablaaa gülüm öyle gülüm böyle dedikçe sen hep akilma geldin bebeğim
Geldim şükür aşkım
Tinnim bizden de kalan az yemekler var onları yeriz yine haftasonu geliyor yine misafirler olacak aşkım, kalacak o yüzden dolaba atayım dedim oluyormuş
Kocaman güveç orta boy kanka onu 1 hafta anca yeriz hahahaha
Yaa severim seniii
Aslann Kayserilimm yaaa gadasına aldığım kurban oldugum da dedi miiiinşAllah tekrardan ağız tadıyla yersinizz gülümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?