• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyy Linoşummm sağol ne güzel açıklamışın aslında şöyle Kayseri’ye zaten ailemin yanına gidicem giderken de görünürüm bir fikir alırım aklımda kalmaması için😍😍😍
Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsiinn bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın inşAllah aminn 🤲🏻🤲🏻😍😍Keşke hiç gerek kalmaasa ama napalım kuzummm🧡
Herşey gönlünce olsun canım kuzum benimmmmmn Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsunnnn 🤲🏻😘🥲
Aminnnnnnn çokça 🤲🏻 tinnoşummmmmmm

Fatmazell Fatmazell kızzz nerdesin :KK4:nerde kaldı benim starbacks kahveeeeemmmm :KK74: :olamaz: :olamaz: :dua:
Ancaa keser kuzummn seniii
😂😂😂😂
breakfast-of-champions.gif

Biliyorsunuz nasipse Türkiye 3.5 ay sonra dönüyorum ballaar 😍

Daha önce aşılama yapıldı memnun kaldığım doktor Malatya’da Gözde Akademi hast. aynı zamanda tüp bebek uzmanı Onunla görüştüm 13.500 fiyat verdi. Diğeri de Kayseri’de Acıbadem hastanesinde 12.000 civarında.Malatya yakın bir ile tayin olduk. Gidiş gelişte çok sorun yaşamayız. Mustafa bey gerçekten çok yoğun iletişim sıkıntımız olacak gibi diğer hekim beni her yönüyle tatmin eder. Süreci sordum dinlendirmeli olacak taze önermem dedi. O dönem ben de çalışacağım için Malatya benim için daha kolay olur gibi .Ama bir yerde o doçent diyorum Ne bileyim siz olsanız naparsınız.?
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun çiçeğim bu uğraşlar sadece bir imtihan sabrımızı ölçüyor rabbim umarım bu sabır sınavından hayırlısıyla çıkarız isyan etmeden hep tevekkül ederek🤲🏻
Her şey vaktini bekliyor kuzum rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun inşallah ❤️

Back
X