- 25 Ağustos 2019
- 62.486
- 119.984
- 698
- 31
Ayyyyy nerden buluyolar yaaa banada eski konumdan geliyodu delimi nedirr aradan kaçay geçmiş beğenmedim basarlarrEski bir konuda beni beğenmedime bağladılar inşallah ban yemem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy nerden buluyolar yaaa banada eski konumdan geliyodu delimi nedirr aradan kaçay geçmiş beğenmedim basarlarrEski bir konuda beni beğenmedime bağladılar inşallah ban yemem![]()
Boşluğa düşmüşsündürDün gitti kuzum
Hangi konu yahu gidip bende onları begenmeyimEski bir konuda beni beğenmedime bağladılar inşallah ban yemem![]()
Diyin bende basacamHangi konu yahu gidip bende onları begenmeyim
Toplu gidipte yazmayın bariii busefer size banHangi konu yahu gidip bende onları begenmeyim
Kknın meşhurlarıİyimmm minnoşumm yatıyorummm sahur zamanıydıısen napıyonn kimler sana beğenmedim atıyor
![]()
Alışmışsım ya ama evin sesli olmasına da alışmadımBoşluğa düşmüşsündür![]()
Yutkunamam ile ilgili bir komu paremHangi konu yahu gidip bende onları begenmeyim
Hahahahahaha insan kafa dinlemeye ihtiyacı oluyo dimiiKknın meşhurları
Alışmışsım ya ama evin sesli olmasına da alışmadım
Yutkunamam ile ilgili bir komu paremaman dur
Bu ayni seye benziyo Gönül Dağı'nda Hüseyinin Ramazanı uyandırma şekli
Ayyy evettBu ayni seye benziyo Gönül Dağı'nda Hüseyinin Ramazanı uyandırma şekli
" Ramazan gaalk gallk gaaalk "![]()
Hem aglayip hem gülcez elçoom ama bu aralar en çok Rıfat a agliyoruzAyyy evettbu akşam var o diziii ağlayacazz
![]()
İyim tatlım sen nasılsınAhahahah ben böyle uyandırırım yarım öperim
Nasılsın balım![]()
Fragmanı görmedimm ama rıfata kız geldii evlenelim gibi birşey dedii kuzuu aaayyyyyHem aglayip hem gülcez elçoom ama bu aralar en çok Rıfat a agliyoruz![]()
Evet ya bakalim neler olacak izledigim tek dizi zaten digerlerine bakmiyom artik ha bir de kasaba doktoru basladi az bucuk onada bakiyom isteFragmanı görmedimm ama rıfata kız geldii evlenelim gibi birşey dedii kuzuu aaayyyyyeşimde sevmeye başladı kızzz hem komik hem hüzünn
![]()
Ona bende baktığım yok yaaaEvet ya bakalim neler olacak izledigim tek dizi zaten digerlerine bakmiyom artik ha bir de kasaba doktoru basladi az bucuk onada bakiyom iste![]()
İlgimi çekmiyor pek diger diziler bakasım gelmiyorOna bende baktığım yok yaaa
Meryem yolunu bozmuş diyorlar istbla gidince..Fragmanı görmedimm ama rıfata kız geldii evlenelim gibi birşey dedii kuzuu aaayyyyyeşimde sevmeye başladı kızzz hem komik hem hüzünn
![]()
Olabilirrr ben bi üçkuruş aşkmantık intikam ve gönüldağı pazar günü yargı izlerdim kociş izleemyince benide sarmıyo oda başka bakıyoİlgimi çekmiyor pek diger diziler bakasım gelmiyor![]()
Alışınca evet elçoHahahahahaha insan kafa dinlemeye ihtiyacı oluyo dimii![]()
O diziye başlıyım ben de baştanBu ayni seye benziyo Gönül Dağı'nda Hüseyinin Ramazanı uyandırma şekli
"im tatlım sen nasılsınRamazan gaalk gallk gaaalk "
![]()
İnşAllah nasıl giditor pekiTeşekkürler arkadaşlar, kilo vermeye çalışıyorum, kafamı dağıtıyorum inşaallah![]()