- 27 Mart 2019
- 30.528
- 113.354
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldummm canimcimmmmm
Ayyy kuzummmm ya ne tatlısınnnn... Görmedim vallaha şimdi bakicammmBide gülüyor sen benim.profile baktım mi ne yazdım alla alla![]()
Napiyorsun fıstık bende anca geldim valla![]()
![]()
![]()
Geriye dönük msjlari okudum şimdi neden ban yediğini deli misin neden konu siliyorsun Faslı gelin![]()
Listeyi hal ettim tabi mesajlara bakmam laizm olsun. Sahuru bekliyorum zatenGec olsun güc olmasınoku oku bitmez sadece o sıkıntı kolay gelsin sanaaa
![]()
![]()
Hoşgeldin Faslı gelini nirdesin sen lenSelaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm
Yaaa ne kadar tatlısınız kızlar Allah razı olsun sizden merak etmişsiniz..
Aylar önce bir konuyu eski bir konumu silmişim farketmeden tabi cunki ben silecegim briseyi paylaşmam zaten.. neyse onun için 5 gün ceza aldım.. yanlışlığı açıklamak için kaedesimin hesabindan mine ablaya ulaşmaya çalışınca cezam.iki gün daha uzadı maelssfneyse dikkat edin kızlar sakın konu monu silmeyin yalnişlikla filan
![]()
Hoşbuldummm datlummm..Hoşgeldin Faslı gelini nirdesin sen len![]()
Nerden görüyon ywaaŞuan allta 16 kişi var kimsiniz heyyyy hayaletler sizi![]()
![]()
![]()
Gidemde okuyamHoşbuldummm datlummm..
Kız hiç sorma anlattım mssparenin profile yazdım.. ne yapam herşey de vardır bir hayır![]()
Buralar kırmızılar cehennemi yiğennn![]()
Azıcık kıskandıysam demek ki
Niyet ettim Allah rızası için oruç tuğmağa aminEe daha karpuz kesecektik mucizemm![]()
Nerye loooooooBen gidiyom![]()
Kıskanma minikomm belki ilerde sende olursun hemAzıcık kıskandıysam demek ki![]()
Allah kabul eylesin çiçeğimmmNiyet ettim Allah rızası için oruç tuğmağa amin
Ayyyy hatun çok sexsiiiiiBuralar kırmızılar cehennemi yiğennn![]()
Yatacam ama tam uyuyacakken çişim gelcek biliuomNerye looooooo
Ben annik olcamKıskanma minikomm belki ilerde sende olursun hem![]()
![]()
Amin bitanemAllah kabul eylesin çiçeğimmm![]()